Ταύρε, το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης με την πρώην σχέση σου είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο για σήμερα

____________

Κριός

Πολλές φορές το στρες που βιώνεις στην καθημερινότητά σου βρίσκει τρόπο να σωματοποιείται, στέλνοντάς σου καθαρό μήνυμα ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις. Δες πώς μπορείς να το περιορίσεις μέσω εναλλακτικών μεθόδων, μέσω της παρακολούθησης τεχνικών χαλάρωσης από σχετικά podcasts ή και με τη χρήση φυτικών σκευασμάτων.

Ταύρος

Το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης με την πρώην σχέση σου είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο για σήμερα και μπορεί μάλιστα να συμβεί και με κάπως αναπάντεχο τρόπο, ενώ ίσως οδηγηθείς ξαφνικά σε ένα συμπέρασμα αναφορικά με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή και τις σχέσεις σου μέσα σε χώρους που δραστηριοποιείσαι συλλογικά.

Δίδυμοι

Μια αίσθηση ανικανοποίητου σε περιβάλλει σήμερα, ίσως αναφορικά με τα επαγγελματικά σου ή και λόγω ψυχολογικών απωθημένων. «Μίλα» με τον εαυτό σου και προσπάθησε να περιορίσεις την δραματοποίηση.

Καρκίνος

«Θέλω τα ώπα μου, θέλω τις τρελές μου, θέλω τις τσάρκες μου εν μέσω Coviiid». Το μυαλό σου αδυνατεί να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις σου και έχεις την ανάγκη να ξεσκάσεις λιγάκι με τον άνθρωπό σου, με φίλους και γενικά να βάλεις ένα stop στη ρουτίνα.

Λέων

Κάποιες οικονομικές υποθέσεις που αφορούν την επιχείρησή σου ή και οικονομικά τρίτων που διαχειρίζεσαι όπως κληρονομικά, διατροφές, φορολογικά, ασφάλειες κ.λπ. μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα και θα χρειαστεί να πέσει αρκετό «συμμάζεμα».

Παρθένος

Μπορεί να είσαι άνθρωπος της λογικής και της αλήθειας κατά βάση, ωστόσο το «πουλάς κι εσύ το ψεματάκι σου», κυρίως στα αισθηματικά. Πρόσεξε μόνο γιατί το πράγμα μπορεί εύκολα να αλλάξει και να βρεθείς στην άλλη πλευρά... του θύματος.

Ζυγός

Βάλε λίγο μπρος το θεματάκι της άσκησης μέσα στην καθημερινότητά σου γιατί «ο καιρός γαρ εγγύς» για τα πρώτα μπάνια και μάλλον θα ’χουμε δράματα!

Σκορπιός

Αν τα ’χες «σπάσει» με τον σύντροφό σου ή είχατε ανταλλάξει κάνα δυο κουβέντες παραπάνω, μπορεί τώρα να υπάρξουν κινήσεις για συμφιλίωση, έχε όμως υπόψη σου ότι δεν αποκλείονται και κάποια αποκαλυπτικά γεγονότα.

Τοξότης

Επικρατεί μια «έξαψη» μέσα στο περιβάλλον της δουλειάς που σου δημιουργεί περισσότερη σύγχυση ψυχολογικά, επηρεάζοντας ίσως και την απόδοσή σου, ενώ και στα οικογενειακά έχεις να αντιμετωπίσεις διάφορα «χαριτωμένα». Απόφυγε τις κόντρες και κράτα τις ισορροπίες.

Αιγόκερως

Πιο έντονη μέρα στον αισθηματικό τομέα, είτε προς το θετικό είτε προς το αρνητικό αναλόγως και τον προσωπικό σου χάρτη. Πάντως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχεις και μια εξέλιξη που δεν περιμένεις μέσα στη σχέση σου που θα ανατρέψει αρκετά τα δεδομένα.

Υδροχόος

Κάποιες αλλαγές, επισκευές ή και αγορές που χρειάζεται να κάνεις για την οικογένειά σου, το σπίτι ή ένα ακίνητο σε βάζουν σε έξοδα. Ίσως πάλι παίζει κάποια «οικονομική λαμογιά» είτε εις βάρος σου, είτε κι από την πλευρά σου...

Ιχθύες

Σε απασχολεί πολύ το ζήτημα των σπουδών σου και της επαγγελματικής σου εξέλιξης και, προκειμένου να επιτυχείς τα πλάνα που έχεις στο μυαλό σου, δεν θα διστάσεις να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα ή και να «βάλεις μέσον». Έχε υπόψη σου όμως ότι στο τέλος «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο».

athensvoice.gr