Ιχθύ, τελικά η αγάπη δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση, αρκεί να είναι κανείς ο εαυτός του. Αυτό το τελευταίο είναι το δύσκολο


Κριός

Υπαρξιακές ανησυχίες αλλά και αμφιβολίες σχετικά με την πορεία που έχεις διαλέξει στα επαγγελματικά μπορεί να φέρουν ερωτηματικά σήμερα.

Ταύρος 

Μήπως μεταβάλλεις συνεχώς την συμπεριφορά σου για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου που δεν έχουν τελειωμό; Αν ναι, τι γίνεται όσον αφορά τις δικές σου;

Δίδυμοι

Όσο πιο «συνδεδεμένος» είσαι με την δύναμη που κρύβεις μέσα σου, τόσο πιο ελεύθερος θα αισθάνεσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Καρκίνος

Το θες το ταξιδάκι σου, το θες και το μπανάκι σου, οπότε συμβιβασμού με ό, τι κοντινότερο σε αυτά τα δυο σου βγαίνει, όπως ένα «πέρασμα» από μια κοντινή παραλία.

Λέων

Φρόντισε οι αγγαρείες που έχεις στην καθημερινότητά σου να μην απορροφούν όλο τον χρόνο σου, γιατί κάπου πρέπει να υπάρχεις κι εσύ στην εξίσωση.

Παρθένος

Αν και το πρόγραμμά σου δεν το λες και χαλαρό, έχεις παράλληλα την όρεξη να βγεις έξω και να χαλαρώσεις με ένα ποτάκι συντροφιά με καλή παρέα.

Ζυγός

Τα βγάζεις πέρα με καλύτερο τρόπο στα επαγγελματικά, λουφάροντας και λιγάκι έξυπνα και «κομψά» όπου σε παίρνει.

Σκορπιός

«Λυσσάς» για break και διακοπές, με τα μάτια σου να «βλέπουν» φοίνικες και αμμουδιές μέσα στον αποπνικτικό ουρανό της πόλης, αν είσαι «ακόμα εδώ».

Τοξότης

Πολλές φορές εκφράζεις τα αισθήματα θυμού σου με το να μην κάνεις κάτι. Απλά τσέκαρε αν αυτή η τακτική όντως λειτουργεί πλέον για σένα.

Αιγόκερως

Επειδή οι σχέσεις θέλουν συνεχή τροφοδοσία συναισθήματος αλλά και ενδιαφέροντος, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κανονίσεις κάτι just for two.

Υδροχόος

Αισθάνεσαι ολίγον drained γενικώς. Κάνε ένα από τα power up του Luffy για να καταφέρεις να ανακτήσεις την δύναμή σου. Gear second κατά προτίμηση.

Ιχθύες

Τελικά η αγάπη δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση, αρκεί να είναι κανείς ο εαυτός του. Αυτό το τελευταίο είναι το δύσκολο.

athensvoice.gr