Ιχθύ, άστα όλα και βγες έξω από το σπίτι!

_______________

Κριός

Ένα επαγγελματικό έργο μπαίνει σε σειρά ή δημιουργείται τώρα με τη Σελήνη στην Παρθένο. Μπορείς επίσης να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και μάλλον επείγει να το κάνεις γιατί έρχονται κι άλλα εκεί που δεν τα περιμένεις.

Ταύρος

Η Σελήνη είναι μια ένδειξη συναισθηματισμού και ίσως ότι έρχεσαι επικοινωνιακά περισσότερο κοντά με έναν άνθρωπο. Βεβαίως, η δημιουργία μιας σχετικής οικειότητας είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα σε μια σχέση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να φέρει ένα καλό νέο σχετικά με την κατοικία, ίσως να εξοικονομήσεις χρήματα με μια μετακόμιση ή να έχεις οικονομική στήριξη από ένα οικογενειακό πρόσωπο. Μια ιδέα, επίσης, μπορεί να φέρει χρήμα.

Καρκίνος

Τα νέα είναι καλά για μια σχέση ή συνεργασία. Η Σελήνη κάνει τους άλλους γενικότερα «καλούς» και λιγότερο απαιτητικούς σήμερα. Οπότε είναι μια μέρα κατά την οποία μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που χρειάζεσαι.

Λέων

Τώρα εσύ μπορεί να νιώθεις απομονωμένος και περιορισμένος, αλλά προτάσεις για συνεργασία ή τρόποι να κερδίσεις χρήματα δεν αποκλείονται. Η Σελήνη φαίνεται ότι εξελίσσει ένα οικονομικό θέμα.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σχετίζεται μ την αισθηματική σου ζωή και τη δημιουργικότητα. Έρχονται ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Ζυγός

Η σημερινή Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα ψυχολογικό «εμπόδιο». Ίσως χρειαστεί να πάρεις ορισμένες αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την ψυχική σου ισορροπία.

Σκορπιός

Μπορεί να μην είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδος για κανέναν, όμως η Σελήνη σήμερα μπορεί να σε φέρει περισσότερο κοντά με έναν φίλο ή με έναν άνθρωπο με τον οποίο υπάρχουν προοπτικές για να δημιουργηθεί κάτι μεταξύ σας. Εκτός από τις προοπτικές, φαίνεται ότι υπάρχει και επιθυμία.

Τοξότης

Η σημερινή Σελήνη δείχνει ότι μπορείς να προσελκύσεις χρήματα και υλικά αγαθά. Όπως επίσης και ότι μπορεί να έχεις μια ευχάριστη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Ίσως ετοιμάζεσαι για ένα ταξίδι ή βρίσκεσαι πολύ κοντά σε έναν στόχο σου. Γενικότερα, ίσως νιώθεις ότι όλα συντελούν στο να διευρύνονται οι ορίζοντές σου και έχεις δίκιο.

Υδροχόος

Η διάθεσή σου εξισορροπείται τη σημερινή Σελήνη. Φαίνεται ότι ξέρεις πότε να κάνεις πίσω και πότε να είσαι περισσότερο διεκδικητικός. Συνέχισε να κρατάς τις ισορροπίες, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Ιχθύες

Αν είσαι ακόμη σε ένα γραφείο ή στο σπίτι κλεισμένος, μάλλον έχει έρθει η ώρα να δεις τι γίνεται στον έξω κόσμο. Μέσα από την περιορισμένη μεν, αλλά πολλά υποσχόμενη κοινωνική σου ζωή αυτές τις μέρες μπορεί να δημιουργηθούν νέες σχέσεις.

popaganda.gr