Δίδυμε, η διάθεσή σου για φλερτ είναι ανεβασμένη, χρειάζεται όμως να προχωρήσεις και στην πράξη για να δεις «τι ψάρια θα βγάλεις»

____________

Κριός

Αν και η μέρα μπορεί να βγάλει κούραση, προερχόμενη κυρίως από τους άλλους, αφιέρωσε λίγο χρόνο και στην ερωτική σου ζωή, ζεσταίνοντας το κλίμα με τον σύντροφό σου, γιατί μάλλον θα περάσεις καλά...

Ταύρος

Είναι ανάγκη να πεις αυτά που πρέπει σε σχέση με τη δουλειά, χωρίς να σκέφτεσαι πώς θα το πάρει ο άλλος, για να μην μαζεύεις συνεχώς εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου για φλερτ είναι ανεβασμένη, χρειάζεται όμως να προχωρήσεις και στην πράξη για να δεις «τι ψάρια θα βγάλεις».

Καρκίνος

Ο οικογενειακός προϋπολογισμός θέλει λίγο προσεκτικότερη «εφαρμογή», χωρίς να σε πιάνουν όμως και οι υπερβολές σου.

Λέων

Η Παρασκευή είναι καλή μέρα για συζητήσεις, επαφές και παρουσιάσεις στα επαγγελματικά  και για να επικοινωνήσεις γενικώς περισσότερο τη δουλειά σου.

Παρθένος

Το πας καλά στα πρακτικά σήμερα, έχοντας αυξημένη παραγωγικότητα, παίρνοντας και σωστές πρωτοβουλίες που σου «βγαίνουν».

Ζυγός

Δραστηριοποιήσου περισσότερο επαγγελματικά σήμερα, κάνοντας συζητήσεις με συνεργάτες και πελάτες σε θετικό κλίμα.

Σκορπιός

Αν και dead από κούραση, ανεβάζεις ταχύτητα στα επαγγελματικά (ειλικρινά, πού τη βρίσκεις τη δύναμη) καταφέρνοντας να ολοκληρώσεις όλα όσα χρειάζονται.

Τοξότης

Η μέρα σε πάει ευχάριστα κατά το μεγαλύτερο μέρος, βοηθώντας και σε κινήσεις στα αισθηματικά σου, έχοντας μεγαλύτερο θάρρος.

Αιγόκερως

Είσαι εστιασμένος στο κομμάτι των επαγγελματικών, πρόσεξε όμως στον όλο συντονισμό τους για να μην σου κοστίσει σε χρήμα.

Υδροχόος

Μη γεμίσεις την μέρα με υποχρεώσεις και ευθύνες. Αντίθετα δώσε προτεραιότητα στη σχέση σου, δείχνοντας αληθινό ενδιαφέρον για τον άνθρωπό σου.

Ιχθύες

Η Παρασκευή προσφέρεται για οικονομικό προγραμματισμό, αναλύοντας τα δεδομένα σου ορθά ώστε να καλύψεις τυχόν αλόγιστα έξοδα.

athensvoice.gr