Καρκίνε, καλό είναι να βοηθάς και να νοιάζεσαι για τους άλλους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις τα δικά τους προβλήματα και δικά σου

__________

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, γιατί θα υπάρχει μια τάση για ασυνεννοησία, ενώ θα χρειαστεί να εμπιστευτείς την κρίση σου και να μην αλλάξεις γνώμη από παραινέσεις που θα δεχτείς από κοντινά σου άτομα, συγγενείς αλλά και συνεργάτες στα επαγγελματικά. Συμφωνίες και συμβόλαια άστα για άλλη μέρα. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις να εμπλακείς σε κάθε είδους κουτσομπολιά, αλλά και να προσέξεις λίγο παραπάνω στο κομμάτι της υγείας σου, καθώς η κόπωση θα είναι εμφανής.

Ταύρος

Δείξε προσοχή στο κομμάτι των οικονομικών σου εν γένει, τσεκάροντας τα στοιχεία και τις χρεώσεις λογαριασμών, τα ψηφιακά δεδομένα από αγορές σου με κάρτες και φυσικά αποφεύγοντας συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και δανεισμούς μέσω τραπέζης ή από άλλες πηγές. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει και θέμα με κάποιον φίλο που αισθάνεσαι ότι τεχνηέντως και συστηματικά σε υποτιμά και σε βάζει σε διαδικασία αμφισβήτησης της ίδιας σου της αξίας.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα επιφυλακτικός πρέπει να είσαι σε ζητήματα επαγγελματικών και κυρίως σε προτάσεις και συμφωνίες που ακούγονται πολλά υποσχόμενες, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις με ανωτέρους, αποφάσεις και σημαντικές διαπραγματεύσεις και να μην εμπιστεύεσαι άτομα, τα κίνητρα των οποίων δεν γνωρίζεις.

Καρκίνος

Το έχω ξαναπεί: Καλό είναι να βοηθάς και να νοιάζεσαι για τους άλλους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις τα δικά τους προβλήματα και δικά σου. Βάλε όριο σε αυτή σου την συμπεριφορά σήμερα και φρόντισε την υγεία σου γιατί κινδυνεύεις από ψυχολογική υπερφόρτωση, ενώ και το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι πιο ευάλωτο σε λοιμώξεις λόγω της συνεχούς εξάντλησης.

Λέων

Η εμπιστοσύνη τόσο στις φιλίες και στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά είναι κάτι που κερδίζεται. Να είσαι προσεκτικός απέναντι σε πληροφορίες που δεν μπορείς να διασταυρώσεις την εγκυρότητα τους και αν γίνεται απόφυγε να ασχοληθείς με διευθετήσεις, διακανονισμούς, δοσοληψίες και συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά σου.

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις την τάση να φοράς «ροζ γυαλιά» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν θα μπορείς να διακρίνεις εύκολα την αλήθεια από το ψέμα, ενώ και στα επαγγελματικά λαμβάνεις πιθανόν συγκεχυμένα μηνύματα και δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τη γνωστή σου αποτελεσματικότητα, οπότε μην προχωρήσεις σε οτιδήποτε δεσμευτικό για το άτομό σου.

Ζυγός

Με το αντισηπτικό ανά χείρας πρέπει να είσαι σήμερα, καθώς η ατονία που νιώθεις σε  σωματικό επίπεδο μπορεί να είναι και ένα σημάδι της χαμηλής άμυνας του οργανισμού σου, απόρροια του τετραγώνου Άρη - Ποσειδώνα. Προσοχή λοιπόν. Επίσης, στην καθημερινότητα επικρατεί ένα ψιλοχάος και καλά θα κάνεις να μην αναλωθείς σε ατέρμονες προσπάθειες να εξηγήσεις τα αυτονόητα, όταν βλέπεις πως το πράγμα «δεν κυλάει».

Σκορπιός

Φαίνεται πως τα πράγματα σήμερα δεν σου βγαίνουν όπως τα θες και αυτή η έλλειψη ελέγχου δεν σου ταιριάζει και πολύ ομολογουμένως. Ίσως υπάρχει κάποιο ζήτημα στην προσωπική σου ζωή, όπου αντιμετωπίζεις συμπεριφορές «επιβολής» από το άλλο άτομο ή μια μεγαλύτερη ασάφεια που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Από την άλλη, μπορεί μια οικονομική εκκρεμότητα να σου δημιουργεί αρκετό άγχος.

Τοξότης

Ίσως σήμερα βρεθείς προ εκπλήξεων στα προσωπικά σου, με πράγματα που έρχονται εις γνώση σου τα οποία αδυνατείς να πιστέψεις ή να επεξεργαστείς, γεγονός που σε ρίχνει όπως είναι φυσικό ψυχολογικά. Ακόμα, μπορεί να υπάρξει μια διάσταση με κάποια μέλη της οικογένειας σου που θα θελήσουν να σου «υποδείξουν» τον τρόπο χειρισμού μιας κατάστασης.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα έχει περισσότερη πίεση στη δουλειά, η συγκέντρωση σου όμως «σου κάνει νερά», οπότε προσπάθησε να μην βάλεις κάποιο σημαντικό ραντεβού στο πρόγραμμα. Αντίθετα, λίγη άσκηση ή έστω μια χαλαρή βόλτα για να οξυγονώσεις το σώμα σου είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Υδροχόος

Η μέρα δεν προσφέρεται για οικονομικές συζητήσεις, επενδύσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις ακόμη και αγορές, μιας και υπάρχει έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης με το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα. Και τζόκερ δηλαδή να παίξεις, χαμένα λεφτά.

Ιχθύες

Ίσως θελήσεις να αναβάλεις κάποιες υποχρεώσεις σου καθώς θα είσαι περισσότερο ανόρεκτος και θα έχεις μια παραπάνω κούραση σήμερα. Και η μέρα όμως είναι αρκετά περίεργη και δεν ευνοεί οτιδήποτε σημαντικό, ενώ η σύγχυση που επικρατεί μπορεί να φέρει κάποια αναστάτωση γύρω από οικογενειακά θέματα. Στα πιο πρακτικά, τσέκαρε τα υδραυλικά σου και θέματα υγρασίας μέσα στο σπίτι, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα.

athensvoice.gr