Καρκίνε, η καταλόγιση καλών κινήτρων σε ανθρώπους που σε βλάπτουν είναι μια αυτοαυτοκαταστροφική συμπεριφορά που δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα


Κριός

Έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία, ιδανικά au bord de l’ eau, αλλά και λίγο ραχάτι στο σπίτι σου δεν σε χαλάει.

Ταύρος

Άσε τα κανονίσματα επί κανονισμάτων, ακόμα και για το πού και με ποιον θα βγεις, και απλά κανόνισε ανάλογα με το feeling της στιγμής. Αύγουστο έχουμε, η ανεμελιά εναι το ζητούμενο.

Δίδυμοι

Σου την «βάρεσε» να κάνεις φασίνα ολκής με τον καύσωνα ή απλά ψάχνεις ρούχα και τσιμπράγκαλα για τις διακοπές; Καλή μέρα πάντως για να ασχοληθείς με πρακτικές δουλειές στο σπίτι. 

Καρκίνος

Η καταλόγιση καλών κινήτρων σε ανθρώπους που σε βλάπτουν είναι μια αυτοαυτοκαταστροφική συμπεριφορά που δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα.

Λέων

Αξιοποίησε την Παρασκευή για να κάνεις και κάτι που σου δίνει χαρά, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, γεμίζοντας συναισθηματικά, γιατί έρχεται ένα ΣΚ με μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου.

Παρθένος

Μάλλον έχεις μεγάλη ζήτηση και όλοι σε θέλουν κοντά τους γιατί «κάνεις καλή παρέα». Διάλεξε ό,τι σου ταιριάζει καλύτερα από άποψη διάθεσης, χωρίς να προσβάλλεις κανέναν.

Ζυγός

Είναι πολύ ενοχλητικό να πρέπει να σέβεσαι ένα πρόσωπο ανώτερο ιεραρχικά όταν ο σεβασμός δεν είναι αμοιβαίος. Τουλάχιστον έχε στο νου σου ότι εσύ είσαι ανώτερος ηθικά.

Σκορπιός

Πιο κουλ από διάθεση σήμερα και αξίζει να επενδύσεις σ’ αυτό γιατί έπεται ένα ΣΚ με περισσότερο ζόρι.

Τοξότης 

Βάλε έναν «κόφτη» στα πολλά και διαφορετικά που έχεις να διευθετήσεις σήμερα, θέτοντας τις προτεραιότητές σου wisely. Ας βγουν λιγότερα, δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Αιγόκερως

Πιο ευχάριστη η Παρασκευή και για τα επαγγελματικά σου, αλλά και για να κοινωνικοποιηθείς με φίλους, πηγαίνοντας για κανένα μπανάκι ή σε κάποιο πολιτιστικό δρώμενο.

Υδροχόος

Ο καταπιεσμένος θυμός είναι το πιο αγχωτικό στοιχείο της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Χρειάζεται επιδέξια κουμάντα για να μην σε «καταπιεί».

Ιχθύες

Η μέρα είναι αρκετά βατή και σου επιτρέπει να χαρείς περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όσο δεν νευριάζεις με το να γίνεται πάντα το δικό σου.

athensvoice.gr