Καρκίνε, όσο πιο απλή είναι η μέρα σου, τόσο ικανοποιητικότερη θα είναι για σένα. Γι’ αυτό απόφυγε να εμπλακείς σε σχεσιακό δράμα

_______________________

Κριός

Αυτά που κάνεις συνήθως με φίλους κ.λπ. είναι η εύκολη επιλογή, όμως όχι απαραίτητα η καλύτερη. Δώσε βάση σε παιδιά, σχέση, προτάσεις.

Ταύρος

Δες μήπως εξαιτίας ξεροκεφαλιάς πηγαίνεις κόντρα στν δική σου ανάγκη να χαλαρώσεις στο σπίτι και βρίσκεσαι να κάνεις τον μαϊντανό.

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να κυνηγάς με τόση μανία το πρωτότυπο και το εντυπωσιακό, σήμερα το κοντινό και διαθέσιμο είναι ικανοποιητικότερο, ειδικά στα προσωπικά.

Καρκίνος

Όσο πιο απλή είναι η μέρα σου, τόσο ικανοποιητικότερη θα είναι για σένα. Γι’ αυτό απόφυγε να εμπλακείς σε σχεσιακό δράμα.

Λέων

Δεν χρειάζεται ντε και καλά να κάνεις κάτι μαζί με τον σύντροφο/παρέα. Χρειάζεσαι χρόνο από σένα για σένα και αυτιά με κατανόηση σήμερα.

Παρθένος

Σημαντικότερο αυτό που σε γεμίζει ψυχολογικά από αυτό που πιστεύεις ότι χρειάζεται να κάνεις πρακτικά.

Ζυγός

Καλό θα 'ναι να βρεις κάποια ισορροπία ανάμεσα σε ερωτικά, παιδιά και στους φίλους και τις δικές σου ασχολίες. Είναι πολύ σημαντικά τα δεύτερα.

Σκορπιός

Να 'σαι ανοικτός σε προτάσεις κοινωνικού/επαγγελματικού τύπου, έστω κι αν απλά θέλεις να λιώσεις με τους φίλους σου.

Τοξότης

Επίλεξε να δεις ανθρώπους και να ασχοληθείς με πράγματα που είναι πραγματικά «δικά σου», όχι από συνήθεια.

Αιγόκερος

Επειδή το να μένεις στην επιφάνεια των πραγμάτων κάποια στιγμή καταντά εξουθενωτικό, δεν θα 'ναι κακό να μπεις λίγο στα ιδιωτικότερα σήμερα.

Υδροχόος

Δώσε χρόνο σε οικογένεια και καινούριες δραστηριότητες, επειδή οι φίλοι και η ρουτίνα δεν πάνε κάπου.

Ιχθύες

Αν μπορείς να πας κόντρα στην παρόρμηση είτε να μην πεις τίποτα, είτε να πεις πάρα πολλά και άκομψα, θα συνεννοηθείς για κάποια δύσκολα θέματα.

athensvoice.gr