Ταύρε, κοίτα να αποφύγεις εντάσεις στις σχέσεις σου που βασίζονται σε υποθετικά και κυρίως αρνητικά σενάρια

____________________________

Κριός

Τύφλα στο συναισθηματισμό η σημερινή μέρα, φρόντισε να μην γίνεις και τύφλα από το αλκοόλ. Και σκέτος, είναι δύσκολο να βλέπεις κάπως καθαρά.

Ταύρος

Κοίτα να αποφύγεις εντάσεις στις σχέσεις σου που βασίζονται σε υποθετικά και κυρίως αρνητικά σενάρια. Νευριάζεις με μια πιθανότητα, είναι άστοχο.

Δίδυμοι

Δεν σημαίνει πως επειδή κρατιέσαι απασχολημένος, υπάρχει και κάποιος σκοπός σ’ αυτά που κάνεις. Έχε το κατά νου πριν εξαντληθείς.

Καρκίνος

Έρωτας και ορθή κρίση δεν σχετίζονται, σήμερα να το θυμάσαι. Όσο απολαμβάνεις το εδώ και τώρα είσαι ok. Το παρακάτω, άφησέ το, ιδέα δεν έχεις.

Λέων

Ίσως να περιόριζες τον χρόνο στο σπίτι και με την οικογένειά σου, επειδή και νεύρα παίζουν και πολλή δυσαρέσκεια από όλες τις κατευθύνσεις.

Παρθένος

Να χρησιμοποιείς τα λογάκια σου και να κάνεις ερωτήσεις. Βγάζεις συμπεράσματα για τον απέναντι που 90% είναι λάθος. Ρώτα.

Ζυγός

Δικαιούσαι να απολαύσεις και το φαγητό και το σεξ και το αλκοόλ και την ξάπλα κι ό,τι θέλεις. Φρόντισε να μην χαλαστείς από αυτό, να ξέρεις που να σταματήσεις.

Σκορπιός

Τσέκαρε τα παρατραβηγμένα σενάρια για τα παιδιά και τον σύντροφό σου που σε κάνουν να αισθάνεσαι τέλεια και χάλια, εναλλάξ και πολύ.

Τοξότης

Φρόντισε λίγο παρά πάνω το σωματάκι σου σήμερα, από θέμα υγείας, όχι εμφάνισης και απόφυγε να ασχοληθείς με περσινά οικογενειακά ξινά σταφύλια.

Αιγόκερος

Κράτα ιδιαίτερα μικρό καλάθι γι’ αυτά που ακούς σήμερα. Και να μην υπάρχει πρόθεση εξαπάτησης, είναι θολή η μέρα, μην χτίζεις παλάτια στην άμμο δηλαδή.

Υδροχόος

Η ήδη περίεργη σχέση σου με το χρήμα και το συναίσθημα παίρνει ροπές σήμερα και ενδεχομένως οδηγεί σε λάθος στόχους. Να 'σαι προσεκτικός.

Ιχθύες

Αν μπορείς να διπλοτσεκάρεις ότι κάνεις και σκέφτεσαι με έναν έμπιστο και αντικειμενικό κριτή, καλό θα κάνεις στον εαυτό σου, η κρίση σου είναι «κάπως».

athensvoice.gr