Σκορπιέ, κυριακάτικα μάλλον περιττές οι φιλόδοξες εξαγγελίες κοινωνικού κι επαγγελματικού περιερχομένου

___________________________

Κριός

Τίποτα δεν είναι άσχετο, ούτε τα πιο μικρά και φαινομενικά ασήμαντα. Να προσέχεις τις λεπτομέρειες σήμερα, γιατί σιγά σιγά θα μαζευτούν πολλές.

Ταύρος

Έχει σημασία να αισθάνεσαι χαρά, έρωτα, να είσαι δημιουργικός και αν το κάνεις βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, παρά αυτά που περιμένεις να δεις, ακόμη καλύτερα.

Δίδυμοι

Δεν θέλεις και πολύ για να πάρεις τα βουνά ή έστω τους δρόμους, όμως αυτά που σε ενοχλούν έχουν σημασία. Είναι αυτά που πηγαίνουν βαθύτερα, μείνε.

Καρκίνος

Εφόσον κουβεντιάζεις, συζήτησε, μην ψάχνεις απλά να αποδείξεις κάτι. Άντε και το απέδειξες. Και τι έγινε; Ήρθες πιο κοντά;

Λέων

Και η περηφάνεια και η ικανοποίηση μ’ όσα κάνεις είναι ωραία πράγματα. Το καβάλημα και η αίσθηση ότι γι’ αυτό τον λόγο αξίζεις παραπάνω, όχι.

Παρθένος

Πλάκα έχει που όταν δεν μασκαρεύεις τα πράγματα για να φαίνονται καλύτερα, φαίνονται καλύτερα! Άσε τις τεχνικές καμουφλάζ, όχι στο μακιγιάζ, στις σχέσεις.

Ζυγός

Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ένα ξενέρωμα, μια κούραση, μια απογοήτευση γιατί βασικά θα δεις ότι υπάρχεις ακόμη. Δεν χρειάζεται να εκβιάζεις κέφι.

Σκορπιός

Κυριακάτικα μάλλον περιττές οι φιλόδοξες εξαγγελίες κοινωνικού κι επαγγελματικού περιερχομένου. Συζήτησε αυτά που κάνεις ήδη και γουστάρεις.

Τοξότης

Αφού όταν κάτι το πιστεύεις και το αγαπάς, σου πηγαίνει όντως καλύτερα και σε γεμίζει αλλιώς, έστω κι αν σε δυσκολεύει. Τι εμμονή είναι αυτή με το «ιδανικό»;

Αιγόκερος

Τι καλός που είσαι όταν οργανώνεις τους άλλους επειδή σε νοιάζει κι όχι για να το παίξεις αρχηγός. Μη σκέφτεσαι τι έχειςνα κερδίσεις γιατί την ίδια στιγμή το χάνεις.

Υδροχόος

Ακόμη και τα καλύτερα, σε σχέσεις, σε δουλειές, ανακινούν παλιά ξινά σταφύλια. Μήπως γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να τα αποδεχτείς, μαζί με το καλό.

Ιχθύες

Όσο σκέφτεσαι να κάνεις το κομμάτι σου, τόσο πιο απίθανο είναι να το καταφέρεις, επειδή η μέρα είναι μέρα ομάδας και συντροφικότητας.

athensvoice.gr