Τοξότη, καιρός να χαλαρώσεις και να το «ρίξεις λίγο έξω» κυριολεκτικά και μεταφορικά

_________

Κριός

Αν το τελευταίο διάστημα πέρασες αρκετές ανασφάλειες και αμφιβολίες σχετικά με ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σου ζήτημα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου έρχεται να αλλάξει τα πράγματα και να σου ξαναδώσει τη «φόρα» σου. Μέχρι και τις 19/4 σκέφτεσαι πιο καθαρά, επικοινωνείς με μεγαλύτερη αμεσότητα με τους γύρω σου, προχωράς τα επαγγελματικά σου πλάνα και ψάχνεις τρόπους για να βγεις μπροστά.

Ταύρος

Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό μέχρι τις 19/4 μπαίνεις σε μια πιο εσωστρεφή φάση, αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί πώς θέλει να κινηθεί από δω και κάτω και προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου στα επαγγελματικά. Μην πιέζεις τις καταστάσεις και αφιέρωνε χρόνο για την ξεκούραση και την αναζωογόνηση μυαλού και σώματος.

Δίδυμοι

Περισσότερο εστιασμένο στους στόχους σου και καλύτερα οργανωμένο στην καθημερινότητά σου σε κάνει ο Ερμής στον Κριό μέχρι τις 19/4. Κινείσαι με μεγαλύτερη ταχύτητα, ενισχύεις τις κοινωνικές σου επαφές, φλερτάρεις και είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να δεις πώς μπορείς να προωθήσεις τη δουλειά σου μέσω διαδικτύου.

Καρκίνος

«Ψάχνεσαι» περισσότερο στα επαγγελματικά με τον Ερμή στον Κριό μέχρι τις 19/4. Γίνεσαι περισσότερο φιλόδοξος, εξετάζεις πώς μπορείς να εξελιχθείς πάνω στο αντικείμενό σου, κυνηγάς μια προαγωγή ενώ, αν είσαι σε φάση αναζήτησης για δουλειά, ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά.

Λέων

Αναζητάς τρόπους να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου πνευματικά, μέσω των σπουδών σου, ενός κύκλου σεμιναρίων, ενός μεταπτυχιακού ή μιας μετεκπαίδευσης που θα σε βοηθήσει να εξελίξεις το μέλλον σου στα επαγγελματικά, με τον Ερμή στον φιλικό Κριό μέχρι τις 19/4. Θετικό διάστημα και για να φλερτάρεις περισσότερο αν είσαι αδέσμευτος.

Παρθένος

Ένα διάστημα που τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν εντονότερα εγκαινιάζει η είσοδος του Ερμή στον Κριό μέχρι 19/4. Κάνεις κινήσεις για να ενισχύσεις το εισόδημά σου, ψάχνεις για χρηματοδότηση, συζητάς νέες οικονομικές συμφωνίες και μπορείς να πετύχεις καλύτερους όρους σε διακανονισμούς δανείων, χρεών, διατροφών κ.τ.λ.

Ζυγός

Με τον είσοδο του Ερμή στον άξονά σου μέχρι τις 19/4 ασχολείσαι περισσότερο με θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών. Μπορεί να υπάρξουν περισσότερες συζητήσεις ή και αποφάσεις για την επισημοποίηση μιας σχέσης καθώς και για τη σύναψη νέων συμβολαίων και συνεργασιών, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν δυνατότητες για νέες γνωριμίες

Σκορπιός

Το καλοκαίρι πλησιάζει και, αν η έξοδος στις παραλίες σε φοβίζει μετά τις κραιπάλες της καραντίνας, η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα σε βοηθήσει μέχρις τις 19/4 να καταστρώσεις το σχέδιο «ανασύνταξής» σου. Ξεσηκώνεις καινούργιες δίαιτες, ξεκινάς επιτέλους να γυμνάζεσαι πιο τακτικά και, το κυριότερο, μπορείς τώρα να τηρήσεις το πρόγραμμα εστιάζοντας στον στόχο σου.

Τοξότης

Καιρός να χαλαρώσεις και να το «ρίξεις λίγο έξω» κυριολεκτικά και μεταφορικά, με τον Ερμή στον Κριό μέχρι 19/4. Η προσωπική σου ζωή χρειάζεται ανανέωση και «φρέσκες ιδέες» και η βελτιωμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει σε αυτό. Θα έχεις περισσότερο κέφι στην καθημερινότητά σου και θα μπορέσεις να «τρέξεις» τα δημιουργικά και επαγγελματικά σου σχέδια με μεγαλύτερη ευκολία.

Αιγόκερως

Έμφαση σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια φέρνει ο Ερμής στον Κριό μέχρι της 19/4, ενώ θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις και αναφορικά με τον τρόπο χειρισμού των επαγγελματικών σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις και σε νέα ξεκινήματα με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Υδροχόος

Αν σκεφτόσουν να φτιάξεις μια ιστοσελίδα ή να αναβαθμίσεις τεχνολογικά την επιχείρησή σου και να προβάλεις τη δουλειά σου προς τα έξω μέσω της τεχνολογίας και της διαφήμισης, μέχρι τις 19/4 θα έχεις μεγαλύτερη ευκολία αλλά και ιδέες με τον Ερμή στον Κριό. Εξαιρετικό διάστημα και για επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές, αλλά και για να ψάξεις για νέα εργασία.

Ιχθύες

Με τον Ερμή στον Κριό μέχρι τις 19/4 μπορείς να κάνεις οικονομικές διαπραγματεύσεις, επαγγελματικές επαφές για καινούργιες συμφωνίες ή συνεργασίες με εταιρίες και να ψάξεις να βρεις χρηματοδότηση για την επιχείρησή σου. Θα χρειαστεί όμως να είσαι προσεκτικός με τις αγορές σου και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, καθώς θα έχεις την τάση για υπερκατανάλωση.

athensvoice.gr