Κριέ, η θετική Πανσέληνος θα σου φέρει κάτι καλό στις σχέσεις σου 

____________

Κριός

Η πανσέληνος χτες πραγματοποιήθηκε στον Ζυγό και είναι πολύ θετική, αφού δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις, αλλά μια θετική, με τον Δία. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μια θετική εξέλιξη στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας.

Ταύρος

Όλα θα κυλήσουν φυσικά και αρμονικά, με τη θετική πανσέληνο στον Ζυγό. Μπορείς να εστιάσεις περισσότερο στην χαλάρωση σου, παρά στη σκληρή δουλειά, να φορτίσεις της μπαταρίες σου και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Η ξεκούραση και η διαύγεια θα σε οδηγήσουν σε καλύτερα αποτελέσματα στα επαγγελματικά.

Δίδυμοι

Η σχέση σου με τα παιδιά σου, ένας έρωτας ή ένα δημιουργικό έργο, μπορεί να φέρει μικρή έκρηξη σεροτονίνης και να σε γεμίσει θετική ενέργεια. Η πανσέληνος στον Ζυγό έχει μαγεία, και διάρκεια.

Καρκίνος

Η πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει έμπνευση, διορατικότητα και θετικό κλίμα στις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Ίσως πάρει και μια απόφαση σχετικά με το σπίτι αυτές τις μέρες, όπως μια μετακόμιση.

Λέων

Μπορεί μια συμφωνία να ολοκληρωθεί ή να κλείσει με ένα πολύ θετικό τρόπο αυτές τις μέρες, με την πανσέληνο στον Ζυγό. Ίσως και μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε συνεργασία ή σε συναισθηματική σχέση.

Παρθένος

Η πανσέληνος αφορά τα οικονομικά σου και είναι θετική. Η συμβολή του Δία δείχνει ότι μπορεί να έχεις εξέλιξη στα επαγγελματικά, ίσως έρχεται η αμοιβή από ένα έργο, ολοκληρώνεις κάποιο άλλο ή ετοιμάζεται κάτι νέο.

Ζυγός

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου είναι εξαιρετικά θετική και ολοκληρώνει μια φάση στη ζωή σου για να περάσεις σε μια άλλη, ακόμη δημιουργικότερη. Η συμμετοχή του Δία δείχνει ότι μια ερωτική υπόθεση μπορεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες και να σε γεμίζει θετική ενέργεια.

Σκορπιός

Η πανσέληνος είναι πολύ θετική, αφορά τις δημιουργικές μοναχικές δραστηριότητες, την ανάγκη σου να συγκεντρωθείς στα δικά σου και να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα, η ευθύνη του οποίου θα ανήκει κυρίως σε εσένα.

Τοξότης

Η πανσέληνος είναι θετική και αφορά την κοινωνική σου ζωή, την προβολή της δουλειάς σου, ενώ αυξάνει και τη διαίσθησή σου, όσον αφορά τις μελλοντικές επαγγελματικές σου κινήσεις.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος μπορεί να ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους και να φέρει επιτυχημένες συνεργασίες. Η συμμετοχή του Δία δείχνει ότι τα αποτελέσματα θα είναι έξτρα θετικά.

Υδροχόος

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον Ζυγό, είναι πολύ θετική και αφορά τους στόχους σου, την εκπαίδευση και γενικότερα τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Είναι πιθανό να προκύψει και η ευκαιρία για ένα ταξίδι.

Ιχθύες

Η πανσέληνος στον Ζυγό αφορά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους, τις διαπραγματεύσεις και τις οικονομικές συμφωνίες και είναι μια θετικότατη πανσέληνος στην οποία συμμετέχει και ο Δίας. Το υλικό ή ψυχικό μοίρασμα είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις ότι σε συνδέει με τους γύρω.

popaganda.gr