Υδροχόε, δεν πηγαίνει και πάρα πολύ μακριά η δημιουργική ασάφεια στην καριέρα και τα προσωπικά σου, οπότε καλύτερα απόφυγέ την

_____________________

Κριός

Επειδή ξέρεις ποιον να ρωτήσεις για να επιβεβαιώσει ότι το λάθος που θέλεις να κάνεις δεν είναι λάθος, παρέλειψέ το. Μην το κάνεις απλά.

Ταύρος

Αν αποφασίσεις να ανοίξεις εκκρεμότητες, απωθημένα κ.ο.κ., καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος και για άσχημή ή καμία έκβαση.

Δίδυμοι

Τσέκαρε αν αυτό που κανονίζεις να κάνεις θεωρητικά, στέκει και πρακτικά για να μην κάνεις άδικο κόπο.

Καρκίνος

Έχει μπόλικο συναισθηματισμό η μέρα, όμως είναι από τις περιπτώσεις που το ξεκινάς και νομίζεις ότι ελέγχεις και καταλήγεις δεμένος φιόγκο.

Λέων

Επειδή δεν το 'χεις με τους χειρισμούς ιδιαίτερα και είναι σίγουρο ότι και στο σπίτι και στο γραφείο θα βρεθείς από κάτω, μην το επιχειρείς. Προτίμησε ειλικρίνεια.

Παρθένος

Επειδή είπε ο απέναντι μια βλακεία και το έπιασες, δεν χρειάζεται να τον ισοπεδώσεις. Καλύτερα να είσαι απλός.

Ζυγός

Όσο μεγαλύτερη ευελιξία δείχνεις στη δουλειά, τόσο το καλύτερο για τα οικονομικά σου. Τώρα για το τι θέλεις… άλλη ιστορία.

Σκορπιός

Μπορεί να πιάσεις κάτι ψεματάκια ή ασάφειες από παιδιά και σύντροφο. Καλό είναι να το κουβεντιάσεις, αλλά όχι εκδικητικά ή τιμωρητικά.

Τοξότης

Ως γνωστόν τα ρίσκα, είναι ρίσκα και ενδεχομένως να μη σου βγουν έτσι όπως περίμενες. Ειδικά όταν έχεις επενδύσει σε βάσεις που δεν υπάρχουν.

Αιγόκερος

Δεν χρειάζεται να πειραματιστείς για το αν σε παίρνει να πεις ιστορίες για αγρίους σε κάποιον. Καλύτερα να μην τις πεις εξαρχής.

Υδροχόος

Δεν πηγαίνει και πάρα πολύ μακριά η δημιουργική ασάφεια στην καριέρα και τα προσωπικά σου, οπότε καλύτερα απόφυγέ την.

Ιχθύες

Επειδή είσαι μανούλα στο να πείθεις τον εαυτό σου για τα πιο απίθανα πράγματα, μην περιμένεις αντίστοιχη ανταπόκριση από σύντροφο, συνεργάτες, συγγενείς.

athensvoice.gr