Υδροχόε, κράτα πολύ καθαρά στο μυαλό σου τι ανάγκες υπάρχουν στο σπίτι και μέσα σου, πριν αρχίσεις τις σπατάλες προς πάσα κατεύθυνση

___________________________

Κριός

Το παρελθόν δεν είναι το παρόν και οι κακοί άνθρωποι που σε δυσκόλεψαν κάποτε, δεν είναι απέναντί σου τώρα. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου.

Ταύρος

Και υποθετικά να μιλήσεις για το πού πηγαίνεις, πάλι σε πάνω σε αυτά που δεν κάνεις πέφτεις, δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Δίδυμοι

Με το μαλακό τον πρόλογο στη δουλειά, ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πόσο σε παίρνει.

Καρκίνος

Νέες εμπειρίες, γνώσεις και προοπτικές και ίδια σχέδια, δεν βγαίνει η εξίσωση, είναι πλάνη.

Λέων

Πριν αποφασίσεις οτιδήποτε βάσει συναισθήματος, σκέψου αν μπορείς να αντέξεις όντως την δυσαρέσκεια όταν δεν θα δυσκολεύεσαι πρακτικά.

Παρθένος

Αν δεν βλέπεις τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου όπως είναι, και μάλλον αυτό κάνεις, το πιθανότερο είναι και οι προσδοκίες σου από αυτούς να είναι άστοχες.

Ζυγός

Πριν μπλεχτείς σε δουλειές και ρουτίνες και χίλια δύο άσχετα, σκέψου αν πρακτικά επανορθώνουν κάτι για σένα συναισθηματικά ή οικονομικά, ειδάλλως, απλά, όχι.

Σκορπιός

Θετικός κι ο ενθουσιασμός και η φαντασία, αρκεί να είναι δημιουργικά και τα δύο και να είσαι προετοιμασμένος πως ο απέναντι ίσως το βλέπει διαφορετικά.

Τοξότης

Δεν έχει καμία ουσία να μείνεις λίγο ακόμη, θεωρητικά, σε ζητήματα που δεν έλυσες τον προηγούμενο αιώνα. Πιάσε τα γεγονότα και τα δεδομένα.

Αιγόκερος

Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται και σ’ αυτή τη λίστα να προσθέσουμε τη δυσαρέσκεια. Μην προσπαθείς τόσο, αν δεν κάτι/κάποιος δεν κάνει, δεν κάνει.

Υδροχόος

Κράτα πολύ καθαρά στο μυαλό σου τι ανάγκες υπάρχουν στο σπίτι και μέσα σου, πριν αρχίσεις τις σπατάλες προς πάσα κατεύθυνση.

Ιχθύες

Μαγικό να έχεις τη δική σου οπτική και αβλαβές, όσο δεν νευριάζεις που δεν συμμορφώνονται και οι υπόλοιποι στο έργο σου.

athensvoice.gr