Η τελευταία διετία ήταν δύσκολη για όλους μας, αλλά κυρίως για τα παιδιά που αναγκάστηκαν να μείνουν εκτός σχολείου για πολύ καιρό και να απομακρυνθούν από τις δραστηριότητες και τους φίλους τους. Η έναρξη της σχολικής χρονιάς και η επιστροφή των παιδιών στην καθημερινότητα και τις συνήθειές τους φέρνει και φέτος στην επιφάνεια, όπως και κάθε χρονιά, την ανάγκη για τις απαραίτητες αγορές. Η τσάντα, τα σχολικά, τα ρούχα και φυσικά τα παπούτσια βρίσκονται πάντα στην κορυφή της λίστας με κάθε γονιό να αναζητά πάντα το καλύτερο για το παιδί ή τα παιδιά του!

Στυλάτος και άνετος μπόμπιρας!

Τα παιδικά παπούτσια για αγόρια, που θα βρεις στην Crocodilino, έχουν κατασκευαστεί ή επιλεγεί από τα πιο διάσημα brands με γνώμονα τη σταθερότητα, την άνεση και την ομαλή ανάπτυξη του παιδιού, γι’ αυτό και είναι εγκεκριμένα από παιδοορθοπεδικό. Με την ασφάλεια και την εγγύηση, που σου παρέχει η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας, επίλεξε ανατομικά αθλητικά και sneakers, ιδανικά για το σχολείο, το παιχνίδι ή τη βόλτα. Ανακάλυψε, ακόμα, ξεχωριστά μοκασίνια για τις γιορτές στο σχολείο ή για κάποια επίσκεψη και φυσικά μποτάκια ή ορειβατικά παπούτσια για τη βροχή και πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ό,τι και να επιλέξεις, το μόνο βέβαιο είναι πως ο μικρός σου πρίγκιπας θα ξετρελαθεί με τις μοναδικές χρωματικές επιλογές και φυσικά τα ακαταμάχητα αγορίστικα σχέδια με τους αγαπημένους του Superheroes (Batman, Spiderman, Captain America). Ο ανατομικός πάτος, η ελαστική και αντιολισθητική σόλα, η δερμάτινη απορροφητική επένδυση και τα velcro αυτοκόλλητα για έξτρα σταθερότητα είναι η ασφάλεια που χρειάζεσαι!

Φανταστικά παπούτσια για κορίτσια που ξέρουν από στιλ!

Ενώ για τα αγόρια τα παπούτσια, συνήθως, είναι απλώς χρηστικά, για τα κορίτσια το παπούτσι, ακόμα και σε μικρή ηλικία, επιλέγεται με προσοχή ώστε να ταιριάζει με ό,τι και να φοράει! Η αγαπημένη εταιρία έχει φροντίσει και για τη ζουζούνα σου, έχοντας σχεδιάσει και εντάξει στη συλλογή της μοναδικά παιδικά παπούτσια για κορίτσια στα πιο χαριτωμένα σχέδια και χρώματα. Ανακάλυψε απίθανα ροζ, φούξια, κόκκινα, λευκά και πολλά άλλα αθλητικά, sneakers, μποτάκια ή πέδιλα όσο είναι ακόμα ζεστός ο καιρός. Η μικρή σου θα ενθουσιαστεί με τη διαχρονική Minnie Mouse ή τη νέα λατρεία, το Frozen και, ακόμα, με τα υπέροχα floral και διάφορα prints, αστεράκια, καρδούλες ή νότες με strass glitter ή χωρίς.

Εξερεύνησε την τεράστια συλλογή της Crocodilino για αγόρια και κορίτσια και χάρισε στα παιδιά σου τα ποιοτικότερα παπούτσια και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!