Τα νέας γενιάς μπιμπερό https://www.parapharmacie.gr/cat/mpimpero που λανσάρουν στο εμπόριο οι εταιρείες, έχουν κατασκευαστεί με συγκεκριμένες καινοτομίες και μπορούν να προσφέρουν ένα άνετο και ασφαλή τρόπο ταΐσματος, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα βρέφη.

Το Avent Σετ Δώρου: 1 Natural Μπιμπερό 260ml, 2 Πιπίλες, 1 Κλιπ Πιπίλας - Σχέδιο ροζ/μωβ SCD628/01 αποτελεί ένα πολύ όμορφο πακέτο, το οποίο διευκολύνει τη διαδικασία του ταΐσματος για τα βρέφη. Βοηθάει στον εύκολο συνδυασμό με το θηλασμό. Το σετ δώρου Elephant για κορίτσια είναι το ιδανικό δώρο για τη μαμά και το μωράκι της. Η πρακτική συλλογή περιλαμβάνει ένα μπιμπερό Natural, δύο πιπίλες κι ένα κλιπ πιπίλας.

Προσφέρει φυσικό κράτημα, χάρη στη φαρδιά θηλή, η οποία μοιάζει στο σχήμα με αυτή του γυναικείου στήθους. Με αυτό τον τρόπο, επιτρέπει στο μωρό να πιάσει φυσικά τη θηλή, όπως συμβαίνει στο θηλασμό, ενώ διευκολύνει το συνδυασμό θηλασμού και ταΐσματος με μπιμπερό. Επιπλέον, διαθέτει μοναδικά ανατομικά πέταλα, για μια εξαιρετικά απαλή και εύκαμπτη θηλή. Χάρη σε αυτά ενισχύεται η απαλότητα και η ευελιξία χωρίς να διπλώνει η θηλή. Έτσι, το μωρό σας απολαμβάνει το γεύμα του με περισσότερη άνεση και ευχαρίστηση.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός διπλής βαλβίδας μειώνει τους κολικούς και τη νευρικότητα, καθώς ο αέρας εισέρχεται στο μπιμπερό και όχι στην κοιλιά μωρού. Έχει ξεχωριστό σχήμα, έτσι ώστε να προσφέρει μοναδική ευκολία πιασίματος και κρατήματος προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, για μέγιστη άνεση, ακόμη και για τα μικροσκοπικά χεράκια του μωρού σας.