Οι περισσότερες γυναίκες από μια ηλικία και έπειτα αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα όσον αφορά την επιδερμίδα τους. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού λόγω κυτταρίτιδας, η κατακράτηση υγρών και το συσσωρευμένο λίπος αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με αδυνάτισμα, σύσφιξη γλουτών  και άλλων σημείων του σώματος. Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα ποιοτικά σκευάσματα που βοηθούν στη λύση του προβλήματος.

Το Frezyderm Reform Abdomen Care Body Cream ​Συσφικτική Κρέμα για τη φροντίδα του δέρματος μετά τον τοκετό ή κατά τη διάρκεια της δίαιτας, 150ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος σε κοιλιά, γλουτούς και μπράτσα. Παράλληλα συσφίγγει και αναδομεί την επιδερμίδα, ενώ επανορθώνει και σμιλεύει τη σιλουέτα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια του θηλασμού, ενώ είναι κατάλληλη και για όσους κάνουν ομοιοπαθητική. Δεν περιέχει καφεΐνη, σιλικόνες, parabens, αλλεργιογόνα συστατικά αρώματος, εκχυλίσματα και ιώδιο. Η συγκεκριμένη συσφικτική κρέμα είναι κατάλληλη και για τη φροντίδα του δέρματος μετά τον τοκετό ή κατά τη διάρκεια της δίαιτας.

Η εξειδικευμένη σύνθεσή της μιμείται τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διείσδυση των ενεργών της συστατικών στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Είναι εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία είναι τιτλοποιημένα και πιστοποιημένα.