Τα αντηλιακά δείκτης προστασίας μεσαίο ή υψηλό είναι αυτά που προτιμούν κάθε καλοκαιρινή περίοδο άνδρες και γυναίκες, μικροί και μεγάλοι. Τα νέας γενιάς προϊόντα κάνουν τη διαφορά, αφού οι εταιρείες καλλυντικών βελτιώνουν διαρκώς της σύνθεση και την υφή τους.

Η Froika Physical Antiactinic Cream SPF 50 tinted διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 50 ml. Πρόκειται για μία αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, πολύ υψηλής προστασίας, για μέγιστη ανεκτικότητα σε υπερευαίσθητα, μη-ανεκτικά δέρματα, καθώς επίσης και στο εύθραυστο παιδικό και βρεφικό δέρμα.

Έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να εξασφαλίζει μέγιστη ανεκτικότητα. Περιέχει μόνο φυσικούς αντηλιακούς παράγοντες, μικροκονιοποιημένο διοξείδιο του τιτανίου και οξείδιο του ψευδαργύρου, για πλήρη και ισοδύναμη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία. Στη σύνθεσή της περιλαμβάνει vitamin E acetate κατά των ελευθέρων ριζών και βισαβολόλη, που έχει καταπραϋντική δράση.

Προστατεύει από τα άμεσα (ηλιακό έγκαυμα) και μακροχρόνια (φωτογήρανση, κίνδυνος καρκίνου του δέρματος) επιβλαβή αποτελέσματα της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά και από τη φωτο-ανοσοκαταστολή και τις αντιδράσεις φωτοευαισθησίας. Έχει άριστη καλλυντική υφή, ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα σε βάθος. H σύνθεσή της είναι φωτοσταθερή και ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα. Δεν περιέχει άρωμα.

Είναι κατάλληλη για υπερευαίσθητα, μη ανεκτικά δέρματα, για ανοικτούς φωτότυπους, για παιδικό και βρεφικό δέρμα. Ακόμα, για συνθήκες ακραίας ηλιοφάνειας (βουνό, θάλασσα), για ευαίσθητες περιοχές (μύτη, αυτιά), για προστασία ουλών, εγκαυμάτων και για φωτοευαισθητοποίηση λόγω φαρμακευτικής αγωγής.