Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνες https://www.parapharmacie.gr/cat/sumplirwmata-diatrofis-bitamines/ είναι απαραίτητα σε κάθε άνθρωπο, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Ένας οργανισμός που παρουσιάζει έλλειψη κάποιων θρεπτικών στοιχείων, εμφανίζει γρήγορα ατονία και αδυναμία και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Παράλληλα είναι πιο επιρρεπής σε ασθένειες και ιούς.

Το Lanes Πολυβιταμίνες 50+ Vitality είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά μελετημένο για άτομα άνω των 50 ετών, που διατίθεται σε συσκευασία των 30 ταμπλετών. Συγκεκριμένα, περιέχει 12 βιταμίνες, 10 μέταλλα, πρεβιοτικά, λουτεΐνη και λυκοπένιο, ενώ κάθε κάψουλα είναι σταδιακής αποδέσμευσης (time released) για καλύτερη απορρόφηση των στοιχείων της.

Η πλήρης και ισορροπημένη σύνθεσή της αναπληρώνει διατροφικές ελλείψεις και βοηθάει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του οργανισμού. Η πολυβιταμίνη Vitality 50+ προσφέρει έναν καινοτόμο συνδυασμό βιταμινών και μετάλλων, που είναι ενισχυμένος με έξτρα συστατικά. Ενισχύει το αμυντικό σύστημα και προσφέρει ενέργεια, ζωτικότητα και αντοχή.

Χάρη στις φυτικές ίνες ινουλίνης (πρεβιοτικά) μεγιστοποιείται η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Ο συνδυασμός της λουτεΐνης και του λυκοπένιου (στοιχεία με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση), βοηθάει στην αδρανοποίηση των ελεύθερων ριζών.

Επιπλέον, βοηθάει σε σημαντικό βαθμό στη διατήρηση της υγείας των ματιών, εξασφαλίζοντας και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Εκτός από άτομα 50 ετών και άνω, μπορεί να χορηγηθεί και σε ανθρώπους μικρότερης ηλικίας με αυξημένες ανάγκες, στους οποίους αντενδείκνυται σκεύασμα με έξτρα τονωτικά συστατικά όπως το Panax Ginseng ή η ταυρίνη.