Τα αντηλιακά προσφορές είναι τα προϊόντα που κερδίζουν την προτίμηση των καταναλωτών, ανδρών και γυναικών, που θέλουν να παρέχουν στην επιδερμίδα τους την απαραίτητη προστασία, κατά την έκθεσή τους στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Το Galenic Soin Soleil Spray Ultra Legere Corps & Visage με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+ είναι ένα ανάλαφρο αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος που κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 125ml. Είναι κατάλληλο για όσους διαθέτουν ανοιχτόχρωμο ή ευαίσθητο δέρμα.

Μη λιπαρό και χωρίς να αφήνει ίχνη κατά την εφαρμογή, αυτό το σπρέι παρέχει προστασία τόσο στο ανοιχτόχρωμο δέρμα, αλλά και σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, από την πρώτη έκθεση στον ήλιο. Έτσι, η ενυδατωμένη και προστατευμένη επιδερμίδα σας, αποκτά ένα λαμπερό όμορφο μαύρισμα, με ασφαλή τρόπο.

Το Uncaria του Αμαζονίου προστατεύει από τη φωτογήρανση. Επιπλέον, διατηρεί το DNA των κυττάρων. Το σύμπλεγμα τεσσάρων αντηλιακών φίλτρων προσφέρει ευρεία κάλυψη από τη UVA-UVB ακτινοβολία και η βιταμίνη Ε παρέχει αντιοξειδωτική δράση στα κύτταρα της επιδερμίδας. Όλα τα παραπάνω συστατικά κάνουν τη διαφορά στη σύνθεση αυτού του αντηλιακού σπρέι.

Τα αντηλιακά προϊόντα με ανάλαφρες, αόρατες και μη λιπαρές συνθέσεις, αναδύουν ένα καλοκαιρινό άρωμα και προσφέρουν σε όσους τα χρησιμοποιούν αίσθηση ατελείωτης δροσιάς, παρέχοντας προστασία και απόλαυση για κάθε φωτότυπο. Ανακινήστε καλά πριν εφαρμόσετε ικανοποιητική ποσότητα του προϊόντος σε όλο το πρόσωπο και το σώμα. Αυτό θα πρέπει να γίνεται περίπου μισή ώρα πριν εκτεθείτε στον ήλιο.