Η οδοντόβουρτσα Oral B www.my-pharmacy.gr/tag/odontobourtsa-oral-b είναι η αγαπημένη επιλογή που κάνουν μικροί και μεγάλοι σε πολλές χώρες του κόσμου. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ποιότητα που έχει και στο γεγονός πως συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με τον κομψό σχεδιασμό.

Η παιδική ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα ORAL-B - STAGES POWER for Boys 3+ προσφέρει βαθύτερο και πιο εμπεριστατωμένο καθαρισμό, έναντι μιας συνηθισμένης χειροκίνητη οδοντόβουρτσας Είναι κατάλληλη για χρήση από παιδιά τριών ετών και άνω. Αφαιρεί έως και δύο φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, η οποία μπορεί να προκαλέσει ουλίτιδα.

Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία: διαρκεί έως και πέντε ημέρες (για καθημερινό βούρτσισμα 2 φορές την ημέρα Χ2'). Χάρη στο προηγμένο σύστημα στις ίνες, έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί περισσότερη πλάκα και να καθαρίζει πιο βαθιά από μια κανονική οδοντόβουρτσα. Οι μεσοδόντιες άκρες διεισδύουν στις δύσκολες σε πρόσβαση περιοχές. Διαθέτει χρονοδιακόπτη δύο λεπτών που επισημαίνει στα παιδιά που βουρτσίζουν τα δόντια τους, την χρονική στιγμή που ολοκληρώνουν το συγκεκριμένο χρονικό όριο.

Επιπλέον, ο δείκτης των ινών ξεθωριάζει για να σας ενημερώσει πότε πρέπει να αντικαταστήσετε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας. Η συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα διαθέτει εργονομική λαβή από καουτσούκ για άνεση και καλύτερο έλεγχο. Κάνει το βούρτσισμα διασκέδαση με χαρακτήρες της Disney. Τα παιδιά μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν πολύ εύκολα.

    Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:         

    1 επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

    1 κεφαλή βουρτσίσματος.

    1 βάση φόρτισης με φορτιστή.