Οι νέας γενιάς οδοντόκρεμες www.my-pharmacy.gr/odontokremes/ έχουν εξειδικευμένες συνθέσεις, χάρη στις οποίες δρουν άμεσα και προσφέρουν μεγάλη αποτελεσματικότητα. Εφόσον βουρτσίζετε τα δόντια σας σωστά, θα μπορέσετε να δείτε άμεσα αποτελέσματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η Korres Οδοντόκρεμα Ολικής Προστασίας Δυόσμος & Lime 75 ml ανήκει σε μια κατηγορία πολύ ποιοτικών προϊόντων, τα οποία είναι κατάλληλα για να αντιμετωπίσουν με σωστό τρόπο όλα τα προβλήματα των ούλων και των δοντιών. Ο πανίσχυρος συνδυασμός των συστατικών της, της χαρίζει μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, το αιθέριο έλαιο δυόσμου βελτιώνει την οξυγόνωση των ούλων, αποκαθιστώντας με αυτό τον τρόπο τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την αιμορραγία και την ευαισθησία. Το Lime (πράσινο λεμόνι), σε συνδυασμό με εξειδικευμένους αντιβακτηριακούς παράγοντες, εμποδίζει το σχηματισμό πέτρας και τερηδόνας. Παράλληλα, αδρανοποιεί τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το σωστό βούρτσισµα τουλάχιστον δύο φορές την ηµέρα, μία το πρωί και μία το βράδυ και η χρήση στοµατικού διαλύµατος είναι απαραίτητα για την εξασφάλιση της καλής υγείας των δοντιών και των ούλων. Χρειάζονται δύο λεπτά βούρτσισµα για την αποτελεσµατική απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας. Οι οδοντίατροι προτείνουν τη χρήση οδοντόβουρτσας µε µαλακές ή µέτριες ίνες, για να µη φθείρεται το σµάλτο των δοντιών και να µην τραυµατίζονται τα ούλα.

Συστατικά:

Περιέχει Δυόσμο, Lime και Φθόριο στην πλέον απορροφήσιμη μορφή του (Sodium Fluoride και Sodium Monofluorophosphate 1450 ppm F).