Στην εποχή μας το πιο συχνό φαινόμενο στην αγορά, είναι μία εταιρεία να κυκλοφορεί κάθε χρονιά καινούρια προϊόντα με στόχο να παρέχει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους καταναλωτές. Το ίδιο ισχύει και για τις εταιρείες καλλυντικών και ειδικά τα προϊόντα προστασίας όπως η αντηλιακή προσώπου.

Νέα σκευάσματα, με βελτιωμένη σύνθεση, περισσότερες δραστικές ουσίες, περισσότερα φυσικά συστατικά και εγγυήσεις για αποτελέσματα που διαρκούν, δίνουν τη λύση σε κάθε πρόβλημα.

Η τελευταία καινοτομία στην αντηλιακή προσώπου είναι οι κρέμες προσώπου CC, οι οποίες υπόσχονται σε άνδρες και γυναίκες ονειρεμένη επιδερμίδα, προσφέροντας μία πενταπλή δράση. Οι περισσότερες από αυτές διαθέτουν προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance, με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέος φάσματος (UVA/UVB).

Επιπλέον, περιέχουν τελευταίας γενιάς μεταλλικά χρωστικά στοιχεία, ώστε να μπορούν να διορθώνουν το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, καλύπτοντας τους περισσότερους τύπους δυσχρωμιών και ατελειών στο δέρμα. Η αντιμετώπιση προβλημάτων όπως οι σκούρες κηλίδες, οι κοκκινίλες, οι φακίδες, οι πανάδες και η ανομοιοχρωμία, έχουν πλέον πιο ορατά και διαρκή αποτελέσματα.

Κάποιες από αυτές τις κρέμες προσφέρουν ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση, που προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες και καθυστερεί τη δερματική γήρανση. Τέλος, συνδυάζουν ενυδατικούς και μαλακτικούς παράγοντες, θωρακίζοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας. Η αντηλιακή προσώπου τελευταίας γενιάς απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας μία ματ όψη στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες κάθε ηλικίας.