Τα αντηλιακά apivita αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για μικρούς και μεγάλους, που επιθυμούν να παρέχουν στο δέρμα τους την απαραίτητη προστασία και φροντίδα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, για αυτό και η συγκεκριμένη εταιρεία κυκλοφορεί στην αγορά μία ευρεία γκάμα προϊόντων, προκειμένου να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Δεν ταιριάζουν όλα τα αντηλιακά σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, οπότε είναι πολύ σημαντικό να γίνει η ορθή επιλογή για το ανάλογο επίπεδο προστασίας, πάντα με βάση τις ανάγκες του δέρματός μας. 

Η σειρά προσώπου APIVITA SUNCARE διαθέτει στη γκάμα της εξειδικευμένα αντηλιακά που ικανοποιούν κάθε ανάγκη. Προϊόντα για ευαίσθητες επιδερμίδες, για λιπαρές-μεικτές, για κανονικές-ξηρές, καθώς και για επιδερμίδες με πανάδες. Μεγαλύτερη προσοχή σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να δίνεται στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, οι οποίες «καίγονται» πιο εύκολα στον ήλιο.

Άλλο ένα σημείο που θα πρέπει να προσέχουν όλοι οι καταναλωτές, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας, είναι η ανανέωση των αντηλιακών με το πέρασμα του χρόνου. Όταν τα αντηλιακά χρησιμοποιούνται σωστά, είναι πολύ δύσκολο να περισσέψει ποσότητα εντός της συσκευασίας και για τον επόμενο χρόνο. Με την πάροδο του χρόνου η δραστικότητα τους μειώνεται, ενώ ανοιγμένες συσκευασίες μπορεί να αφήσουν μικρόβια να εισχωρήσουν στο περιεχόμενο τους.

Όταν η συσκευασία του αντηλιακού αφήνεται εκτεθειμένη σε υψηλές θερμοκρασίες, τα ενεργά συστατικά μπορεί να αδρανήσουν και να μην προσφέρουν την αποτελεσματική προστασία που υπόσχονται.