H ηλεκτρική κουβέρτα για παιδιά https://www.e-dructer.com/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ είναι μία επιλογή που κάνουν στις μέρες μας όλο και περισσότεροι καταναλωτές, οι οποίοι επιθυμούν να περάσουν στα ζεστά το χειμώνα. Τα νέας γενιάς προϊόντα είναι ιδιαίτερα ασφαλή.

Η λύση στο κρύο του χειμώνα κρύβεται στην μονή κουβέρτα που χρησιμοποιείται ως υπόστρωμα για να σας χαρίσει έναν ευχάριστο και ζεστό ύπνο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Η νέα ηλεκτρική κουβέρτα από τη σειρά Home Collection, έρχεται για να μειώσει το κόστος στη θέρμανση, με μέγιστη κατανάλωση 50W / άτομο, όσο καταναλώνει και μία μέτρια σπιτική λυχνία φωτισμού. Θεωρείται η απόλυτα οικονομική λύση για έναν ζεστό και απολαυστικό ύπνο.

Πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές προϊόν με πιστοποίηση CE, κατασκευασμένο για να σας ζεστάνει με τη μέγιστη οικονομία και ασφάλεια. Τοποθετείστε το σαν υπόστρωμα ανάμεσα από το στρώμα και το κατωσέντονο. Έχει διαστάσεις 1.50μ x 0.80μ.

Είναι απολύτως ασφαλές και υγιεινό προϊόν, εγκεκριμένο από τα Διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Πιστοποιημένη για τη μέγιστη ασφάλειά σας από παγκόσμιους οργανισμούς ποιοτικού ελέγχου με CE, RoHs, TUV και φτιαγμένη από 100% πολυεστέρα.

Η θερμοκρασία της φτάνει μέχρι 35ο C και δημιουργεί ένα φυσικά ζεστό περιβάλλον, πολύ κοντά στην θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος. Παράλληλα, εξαφανίζει την υγρασία του στρώματος. Διαθέτει προστασία υπερθέρμανσης με τριπλή εσωτερική μόνωση για μέγιστη ασφάλεια και αποσπώμενα βύσματα, ώστε να καθαρίζεται εύκολα. Χάρη στο μέγεθός της προσαρμόζεται άνετα σε οποιοδήποτε μέγεθος στρώματος. Διαθέτει τρία επίπεδα θέρμανσης,  χειριστήριο και φωτιζόμενη ένδειξη. Η κουβέρτα δεν πλένεται, αλλά καθαρίζεται τοπικά με στεγνό καθάρισμα.