Η μέτρηση ζαχάρου www.ifarmacy.gr/tag/metrisi-zaxarou αποτελεί μία καθημερινή συνήθεια για όσα άτομα πάσχουν από διαβήτη. Για αυτό το λόγο οι καταναλωτές αναζητούν μετρητές, τους οποίους μπορούν να χειριστούν γρήγορα και απλά.

Μετρήστε το σάκχαρό σας μέσω iPhone, αλλά και με iPad ή iPod touch, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε και κρατήστε αρχείο των αποτελεσμάτων στην αντίστοιχη εφαρμογή, επιλέγοντας τον μετρητή σακχάρου GlucoDock. Η μέτρηση της γλυκόζης του αίματος γίνεται πιο εύκολη και χωρίς κωδικοποίηση εντός πέντε δευτερολέπτων, με μόνο 0,6 μl αίματος και υποδοχή ταινίας μέτρησης με φωτισμό LED.

Η μονάδα GlucoDock σας παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών προφίλ με μονάδα μέτρησης (με δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ mg/dL και mmol/L), φαρμακευτική αγωγή και όρια γλυκόζης αίματος, ενώ διαθέτει ημερολόγιο με λειτουργία σχολίων, εμφάνιση όλων των δεδομένων με χρονολογική σειρά και αποθήκευση σε συσκευή iOS.

Επιπλέον, διαθέτει έξυπνη πλοήγηση στο μενού και εύκολη ανταλλαγή δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πρόκειται για πιστοποιημένη ιατρική συσκευή με τρία χρόνια εγγύηση. Είναι συμβατή με iPod touch (4ης γενιάς), iPod touch (3ης γενιάς), iPod touch (2ης γενιάς), iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G,iPad 2 και iPad.

Η μέθοδος μέτρησης που χρησιμοποιεί ο μετρητής γλυκόζης αίματος είναι η τεχνολογία ηλεκτροχημικού βιοαισθητήρα και το υλικό του δείγματος είναι το φρέσκο αίμα από το ακροδάκτυλο, την παλάμη του χεριού ή το μπράτσο.  Το σετ περιλαμβάνει την θήκη αποθήκευσης, την ρυθμιζόμενη συσκευή τρυπήματος Medisana, το κάλυμμα AST, τα 5 αλκοολούχα μαντιλάκια, τις 10 ταινίες μέτρησης GlucoDock, τις 10 βελόνες σκαρφισμού GlucoDock, το διάλυμα ελέγχου Medisana, τον γρήγορο οδηγό χρήσης και οδηγίες χρήσης.