Τα αντηλιακά μαυρίσματος αποτελούν ένα από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ανάμεσα στο καταναλωτικό κοινό κάθε χρόνο, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία, τα προτιμούν τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες.

Το Apivita - Suncare Tanning Body Oil Ηλίανθος & Καρότο έχει υψηλό δείκτη προστασίας SPF30 και κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 150ml. Πρόκειται για ένα αντηλιακό λάδι σώματος για μαύρισμα, το οποίο περιέχει συνολικά 75% φυσική σύνθεση. Παρέχει στο δέρμα αντηλιακή προστασία και προστασία από τη φωτογήρανση, ενώ ακόμα ενισχύει το μαύρισμα και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα.

Το συγκεκριμένο αντηλιακό λάδι σώματος για μαύρισμα προσφέρει υψηλή UVA και UVB προστασία, με πατέντα πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Το εκχύλισμα καρότου προστατεύει από ερεθισμούς και χαρίζει βαθύ μαύρισμα, ενώ το βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθου ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Έχει μη λιπαρή, απολαυστική υφή dry oil, η οποία απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα, προσφέροντας ένα υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα. Το λυκοπένιο και η βιταμίνη Ε παρέχουν στο δέρμα αντιοξειδωτική προστασία.

Παρέχει υψηλή προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία με φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων ευρέος φάσματος, ενώ είναι υποαλλεργικό προϊόν και ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό. Χρησιμοποιήστε το πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο, απλώνοντας επαρκή ποσότητα και επαναλάβετε συχνά τη χρήση, ιδιαίτερα έπειτα από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα.