Η σύσφιξη στήθους https://www.parapharmacie.gr/cat/susfiksi-stithous επιλέγεται από πολλές γυναίκες στην εποχή που ζούμε, αφού η χαλάρωση στο συγκεκριμένο σημείο δεν κολακεύει καθόλου τη σιλουέτα πολλών κυριών από μια ηλικία και μετά. Το μασάζ με διάφορα έλαια και η σωστή διατροφή δίνουν λύσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Τρία φυσικά συστατικά που έχουν καλά αποτελέσματα όσον αφορά τη σύσφιξη στήθους είναι η αλόη βέρα, το αμυγδαλέλαιο και το ελαιόλαδο. Η αλόη βέρα κάνει σύσφιξη στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα έχει και αντιρυτιδικές ιδιότητες. Το αμυγδαλέλαιο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ανορθώνει το στήθος. Το ελαιόλαδο μπορεί να ενισχύσει την στεγανότητα και την υφή της επιδερμίδας.

Αν κάνετε μασάζ στο στήθος σας με ελαιόλαδο καθημερινά, μέσα σε λίγες ημέρες, θα δείτε σημαντική βελτίωση. Το ελαιόλαδο είναι ανεξάντλητη πηγή παραγόντων για την πρόληψη του καρκίνου και λιπαρών οξέων που μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες. Έτσι, συνδράμει στην ενίσχυση του τόνου και της σύνθεσης του δέρματος.

Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στις παλάμες σας και τρίψτε τις μεταξύ τους για την παραγωγή θερμότητας. Τρίψτε τις παλάμες σας πάνω από το στήθος σας με μια ανοδική κίνηση. Κάντε μασάζ για περίπου 15 λεπτά για να ενισχύσετε τη ροή του αίματος και να επισκευαστούν τα κύτταρα των μαστών. Ακολουθήστε τη συγκεκριμένη θεραπεία πέντε φορές την εβδομάδα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μασάζ με πάγο και να βοηθήσετε τον ιστό συρρικνωθεί. Χρησιμοποιήστε δύο παγάκια και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις γύρω από κάθε ένα από τα στήθη σας για 1 λεπτό. Στεγνώστε το στήθος με μια λεπτή πετσέτα.