Η σύσφιξη λαιμού www.ifarmacy.gr/tag/susfiksi-laimou και του υπόλοιπου προσώπου είναι ένα ζήτημα, το οποίο προβληματίζει πάρα πολλές γυναίκες. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλες οι εταιρείες καλλυντικών, οι οποίες προσπαθούν κάθε χρόνο να δημιουργήσουν εξελιγμένα προϊόντα, με βελτιωμένη σύνθεση, έτσι ώστε να προσφέρουν άμεση δράση και ικανοποιητικά αποτελέσματα που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Η Korres προσφέρει ένα πακέτο με ορό μαύρης πεύκης σε συσκευασία των 30 ml και κρέμας νυκτός σε συσκευασία των 40 ml. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο συνδυασμό για την περιποίηση του προσώπου. Αυτά τα σκευάσματα μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία και φροντίδα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν άμεσα στη σύσφιξη και την επανόρθωση των ρυτίδων.

Το εκχύλισμα μαύρης πεύκης είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες. Όταν συνεργάζεται με την καθαρή πολυφαινόλη επιγαλλοκατεχίνη, προστατεύουν και ενδυναμώνουν το συνδετικό ιστό. Έτσι, ενισχύεται η σύσφιξη και την ανθεκτικότητα του δέρματος. Η επιγαλλοκατεχίνη καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες και εμποδίζει τη διαδικασία της κολαγένεσης.

Η συγκεκριμένη φόρμουλα βασίζεται σε συνέργεια δραστικών συστατικών και λειτουργεί όπως ένα λίφτινγκ προσώπου. Το Εργαστήριο Έρευνας Κορρές σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο ερευνών, απέδειξε την ισχυρή δράση των πολυφαινολών που περιέχονται στην μαύρη πεύκη.

Ο συνδετικός ιστός υποστηρίζει τις μηχανικές ιδιότητες του δέρματος όπως είναι η αποφυγή χαλάρωσης των ρυτίδων, η σφριγηλότητα, η ελαστικότητα και η διατήρηση του περιγράμματος. Τα συγκεκριμένα προϊόντα θα πρέπει να εφαρμόζονται σε καθαρό και στεγνό δέρμα.