Η αντηλιακή κρέμα αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για την καλύτερη προστασία της επιδερμίδας ανδρών και γυναικών, μικρών και μεγάλων από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας του ηλίου. Τα νέας γενιάς προϊόντα έχουν βελτιωμένη σύνθεση και υφή.

Η La Roche Posay Anthelios XL Fluide Spf50+ Λεπτόρρευστη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Άρωμα κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 50ml. To Anthelios XL SPF50+ Ultra Light Fluid παρέχει πολύ υψηλή προστασία προσώπου από τις ακτίνες του ηλίου. Χαρίζει βέλτιστη προστασία UVB SPF50+ και προστασία UVA με δείκτη PPD38, πιο υψηλή σε σχέση με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη βοήθεια του φωτοσταθερού συστήματος φίλτρων Mexoplex.

Προλαμβάνει την εμφάνιση δυσανεξίας του δέρματος στον ήλιο, γνωστή και ως αλλεργικό στον ήλιο δέρμα, καθώς και τις κηλίδες από τον ήλιο. Επιπλέον, προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και από τις μακροπρόθεσμες βλάβες του ηλίου στα κύτταρα. Είναι ιδανική για εφαρμογή σε δέρμα ευαίσθητο στον ήλιο και σε επιδερμίδα αλλεργική στον ήλιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνθήκες κανονικής, όσο και σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας.

Περιέχει φυσικό καταπραϋντικό και αντιοξειδωτικό ιαματικό νερό της La Roche Posay για μεγαλύτερη προστασία. Έχει εξαιρετικά ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή, που δεν κολλάει, χαρίζοντας άμεση απορρόφηση και αόρατο αποτέλεσμα. Είναι φωτοσταθερό προϊόν, το οποίο δεν αφήνει λευκά σημάδια στην επιδερμίδα μετά την εφαρμογή. Είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και δοκιμασμένη κάτω από δερματολογικό έλεγχο.