Οι κατσαρόλες https://www.e-dructer.com/oikiakos-eksoplismos/skevi-magirikis/katsaroles/ μικρές ή μεγάλες, αποτελούν για άνδρες και γυναίκες το πιο αναγνωρίσιμο μαγειρικό σκεύος, αφού σε αυτές μαγειρεύονται εύκολα και γρήγορα οι περισσότερες συνταγές, είτε αυτές είναι παραδοσιακές, είτε είναι νέες.

Το κατσαρολάκι αντικολλητικό από χυτό αλουμίνιο με γυάλινο καπάκι 20 εκατ. Diamond Lite προσφέρει θερμικές επιδόσεις που θα περιμένετε από ένα βαρύτερο σκεύος και αντικολλητική επιφάνεια που εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς με την αποτελεσματικότητα και την αντοχή της. Η σειρά Diamond Lite της Woll αποτελείται από πρωτοποριακά σκεύη, τα οποία κατασκευάζονται στη Γερμανία από χειροποίητο χυτό αλουμίνιο. Έχουν επίστρωση από διαμάντι, είναι ανθεκτικά σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, έχουν πρακτικό, εργονομικό σχεδιασμό και αποτελούν μία ξεχωριστή προσθήκη στην κουζίνα σας.

Το συγκεκριμένο σκεύος είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο πάχους 6 mm, θερμαίνεται πολύ γρήγορα και διατηρεί τη θερμοκρασία περισσότερο. Προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλη την επιφάνεια και διαθέτει εξαιρετικά αποτελεσματική αντικολλητική επιφάνεια πέντε στρώσεων, με ενίσχυση από συνθετικό διαμάντι.

Αντέχει στην τριβή και τις χαρακιές, δεν καταστρέφεται με μεταλλικά εργαλεία, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στον φούρνο. Ακόμα, καθαρίζεται εύκολα, πλένεται στο πλυντήριο πιάτων και συνοδεύεται από 25 χρόνια εγγύηση για το σώμα και τρία χρόνια εγγύηση για την αντικολλητική επιφάνεια. Πρόκειται σίγουρα για ένα μαγειρικό σκεύος που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αντέξει στη χρήση και στη φθορά του χρόνου, με το οποίο μπορείτε να μαγειρέψετε γρήγορα και απλά, όλες τις αγαπημένες σας συνταγές.