Η οδοντόβουρτσα Oral B www.ifarmacy.gr/tag/odontobourtsa-oral-b βρίσκεται κάθε χρόνο στην κορυφή των προτιμήσεων μικρών και μεγάλων καταναλωτών. Τα νέας γενιάς μοντέλα είναι ακόμη πιο εύχρηστα και αποτελεσματικά.

Η επαναστατική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Genius 8000 διαθέτει στρογγυλή κεφαλή. Έχει σχεδιαστεί από οδοντιάτρους και μπορεί να ταλαντεύεται, να περιστρέφεται και να πάλλεται για να περιβάλλει και να καλύπτει κάθε δόντι με στόχο την αφαίρεση έως και 100% περισσότερης πλάκας σε σχέση μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Η φωτεινή ένδειξη SmartRing 360º με φωτισμό LED σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε την εμπειρία βουρτσίσματος των δοντιών στις προσωπικές σας ανάγκες.

Η τεχνολογία Εντοπισμού Θέσης σάς βοηθά να γνωρίζετε τα σημεία που έχετε βουρτσίσει για να μην παραλείπετε σημεία. Λευκαίνει τα δόντια από την 1η μέρα χρήσης και φροντίζει την υγεία των ούλων. Επιπλέον, διαθέτει τριπλό αισθητήρα πίεσης που βοηθά στην προστασία των ούλων σας. Η LED φωτεινή ένδειξη SmartRing με 12 χρώματα παρέχει εξατομικευμένη εμπειρία βουρτσίσματος των δοντιών.

Έχει σχεδιαστεί με ειδικό τρόπο, έτσι ώστε να βουρτσίζετε τα δόντια σας όπως συστήνουν οι οδοντίατροι. Ακόμη, συνδέεται με την εφαρμογή της Oral-B για smartphone μέσω Bluetooth, προκειμένου να σας παρέχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, καθώς και εκπαίδευση στη διάρκεια βουρτσίσματος των δύο λεπτών. Διαθέτει πέντε προγράμματα βουρτσίσματος μαζί με τη λειτουργία φροντίδας ούλων και λεύκανσης.

Η συσκευασία περιλαμβάνει μία λαβή, τρεις κεφαλές οδοντόβουρτσας, μια νέα μπαταρία Lithium Ion, μια θήκη ταξιδίου και μια βάση smartphone.