Στην εποχή μας, όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα που προέρχονται από περιβαλλοντικούς ρύπους και κακή διατροφή, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν το άγχος και το στρες. Οι βιταμίνες για μαλλιά https://www.ifarmacy.gr/tag/bitamines-gia-mallia μπορούν να βοηθήσουν σε καταστάσεις που αφορούν το τριχωτό της κεφαλής.

Το Power Health Classics Platinum Hair Tone Nails & Skin, 30 caps είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια, το οποίο θεωρείται κατάλληλο για άτομα που έχουν αδύναμα μαλλιά και προβλήματα τριχόπτωσης, ταλαιπωρημένο δέρμα, εύθραυστα νύχια. Είναι υψηλής διατροφικής αξίας και περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, όπως ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη. Αυτά τα συστατικά συνδυάζονται στις ιδανικές ποσότητες για άμεσα αποτελέσματα.

Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν, που προστατεύει το δέρμα από παράγοντες γήρανσης και χαλάρωσης, συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της τρίχας και ενισχύει την αντοχή των νυχιών, αποτελώντας άριστο σύμμαχο για υγιή και πλούσια μαλλιά, λαμπερό δέρμα και γερά νύχια.

Είναι κατάλληλο για άτομα με αδύναμα μαλλιά και προβλήματα τριχόπτωσης, με ταλαιπωρημένο δέρμα (ξηρότητα, θαμπάδα), με εύθραυστα νύχια και βοηθάει στη διατήρηση της φυσιολογικής υγείας των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών, όταν λαμβάνεται προληπτικά.

Περιέχει: Gelatin shell, Vitamin C, Methyl Sulfonyl Methane (MSM), Vitamin E (dl-alpha-tocopheryl acetate), L-Cysteine Hydrochloride Monohydrate, L-Methionine, Zinc Bisglycinate, Common Millet extract (Panicum miliaceum extract), Silicon dioxide, Vitamin B5 (Calcium pantothenate), Copper Bisglycinate, Selenomethionine, Magnesium stearate, Biotin.