Η οδοντόβουρτσα oral b https://www.parapharmacie.gr/cat/odontobourtsa-oral-b αποτελεί για το μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού στις μέρες μας την καλύτερη επιλογή για τον καθαρισμό των δοντιών τους.

Η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Pro 750 3D White Pink & Bonus Travel Case σε μωβ χρώμα, διαθέτει τη μοναδική λειτουργία 3D κίνησης της Oral-B, που ταλαντεύεται, περιστρέφεται και πάλλεται (δόνηση) για να απομακρύνει έως και 100% περισσότερη πλάκα, σε σχέση με μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Η κεφαλή βουρτσίσματος 3D White έχει ειδική υποδοχή γυαλίσματος, που συγκρατεί την οδοντόκρεμα για απαλή αφαίρεση των επιφανειακών λεκέδων και για την ενίσχυση της φυσικής λευκότητας των δοντιών και εξωτερικές ίνες που περιβάλλουν κάθε δόντι για καθαρισμό σε βάθος. Ακόμα, οι ίνες indicator ξεθωριάζουν σταδιακά, για να ξέρετε πότε να αντικαταστήσετε την κεφαλή της οδοντόβουρτσάς σας.

Οι κινήσεις καθαρισμού φτάνουν τις : 8.800 περιστροφές / λεπτό / 20.000 παλμούς / λεπτό. Επιπλέον, διαθέτει ένδειξη φόρτισης και πιο ανθεκτική μπαταρία Oral-B (έως 7 ημέρες για 2x καθημερινό βούρτσισμα για 2 λεπτά). Ακόμα, έχει αισθητήρα πίεσης, ενώ ο ενσωματωμένος επαγγελματικός χρονοδιακόπτης επισημαίνει τον συνιστώμενο από τους οδοντιάτρους, χρόνο βουρτσίσματος των 2 λεπτών.

Ο αισθητήρα πίεσης μειώνει αυτόματα την ταχύτητα της οδοντόβουρτσας, προστατεύοντας έτσι τα ούλα σας από το έντονο βούρτσισμα. Στην συσκευασία της Oral-B Pro 750 3D White Pink & Bonus Travel Case περιλαμβάνονται 1 επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, 1 κεφαλή βουρτίσματος 3D White, 1 βάση φόρτισης με φορτιστή και 1 θήκη ταξιδιού.