Το μπιμπερό Nuk https://www.parapharmacie.gr/cat/mpimpero-nuk αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις μητέρες που θέλουν να προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες θηλασμού στο βρέφος τους, αφού είναι ασφαλές και εύχρηστο.

Το NUK New Classic Μπιμπερό γυάλινο 240ml με θηλή συνδυάζει για πρώτη φορά το κλασικό, στενό σχήμα φιάλης και το στόμιο φιάλης μεγάλης διαμέτρου. Η εύχρηστη φιάλη προσφέρει εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους θερμαντήρες μπιμπερό.

Επιπλέον, διαθέτει θηλή σιλικόνης First Choice+, μέγεθος 0-6 μηνών, Μ (για βρεφικό γάλα), γέμισμα χωρίς διαρροές και ευκολία στον καθαρισμό χάρη στο στόμιο μεγάλης διαμέτρου. Έχει κομψό σχεδιασμό και χωρητικότητα 240ml.

Η NUK σχεδίασε την πρώτη γενιά μπιμπερό με κλασικό, στενό σχήμα φιάλης και στόμιο φιάλης μεγάλης διαμέτρου. Τα μπιμπερό αυτής της συλλογής συνδυάζουν αυτά τα δύο πλεονεκτήματα και κερδίζουν την εκτίμηση των καταναλωτών χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους. 

Οι φιάλες New Classic είναι εύχρηστες, χαρίζουν σταθερό κράτημα και εξοικονομούν χώρο κατά την αποθήκευσή τους. Ένα ακόμα πλεονέκτημα τους θεωρείται το ότι είναι κατάλληλες για όλους τους κοινούς θερμαντήρες μπιμπερό. Το στόμιο μεγάλης διαμέτρου της φιάλης επιτρέπει τη χρήση της θηλής NUK First Choice+ , καθιστά εξαιρετικά εύκολο το γέμισμα χωρίς διαρροές και διευκολύνει το καθάρισμα της φιάλης.

Επιπλέον, η απλή και μινιμαλιστική διακόσμηση σε συνδυασμό με το στενό σχήμα καθιστούν τη διαφανή φιάλη εξαιρετικά κομψή. Η NUK First Choice+ θηλή επιτρέπει στο μωρό σας να πίνει με χαλαρό και φυσικό τρόπο, προσομοιάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση του θηλασμού.