Ο διαβήτης www.ifarmacy.gr/diavitis/ είναι μια ύπουλη ασθένεια που χρειάζεται ιδιαίτερα προσεκτική αντιμετώπιση για να μην εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο σοβαρό. Στην εποχή μας κυκλοφορούν στο εμπόριο διάφορα σκευάσματα, που συμβάλλουν στη σωστή αντιμετώπιση του. Εφόσον χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, μπορούν να μας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

Το Life Extension Cinsulin with Glucose Management, 90 caps είναι ένα εξελιγμένο προϊόν, το οποίο έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Τα αποτελέσματα πρόσφατων ερευνών δείχνουν, πως ακόμη και οι δραστήριοι και υγιείς ενήλικες μπορούν να παρουσιάσουν υψηλότερα επίπεδα σακχάρου με την πάροδο του χρόνου.

Σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή και την τακτική άσκηση, κάποια μέταλλα και φυτικά συστατικά, συνδράμουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Η συγκεκριμένη φόρμουλα βοηθάει στη φυσιολογική κυτταρική απορρόφηση της γλυκόζης. Ακόμη ,συνδράμει στην υγιή ενδοθηλιακή λειτουργία και τη διατήρηση σε υγιή επίπεδα λιπιδιων και τριγλυκεριδίων.

Η προτεινόμενη δοσολογία είναι μία κάψουλα 20-30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα. Να μην υπερβαίνετε τις τρεις κάψουλες ημερησίως. Δεν προκαλεί υπερδιέγερση. Περιέχει καφεΐνη σε μικρές ποσότητες.. Για βέλτιστα αποτελέσματα, να λαμβάνετε το προϊόν μαζί με κατάλληλη δίαιτα και τακτική άσκηση.

Να συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν πάρετε αυτό το προϊόν. Να ελέγχετε τακτικά το σάκχαρό σας, ιδιαίτερα εφόσον χρησιμοποιείτε φάρμακα. Αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσως τη λήψη και να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας.

Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.