Τα μπιμπερό https://www.propharmacy.gr/mpimpero/ που διαθέτουν στην αγορά οι εταιρείες στην εποχή που ζούμε, έχουν κατασκευαστεί με συγκεκριμένες καινοτομίες, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν ένα άνετο και ασφαλή τρόπο ταΐσματος, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα βρέφη. Γι’ αυτό το λόγο και σημειώνουν σταθερά μεγάλες πωλήσεις.

Το Medela Calma, Ειδικό Μπιμπερό για τα βρέφη που θηλάζουν, 150ml είναι ένα από αυτά. Η εταιρεία συνιστά στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τη θηλή Calma, προκειμένου να υπάρχει ένας φυσιολογικός τρόπος ταΐσματος. Οι απλές θηλές επισπεύδουν μία αφύσικη τεχνική. Έτσι, κάθε φορά που προσφέρετε στο μωρό σας γάλα από φιάλη μητρικού γάλακτος με απλή θηλή, του μαθαίνετε μία διαφορετική τεχνική από αυτή του θηλασμού. Το συγκεκριμένο μπιμπερό αποτελεί την ιδανική λύση σίτισης των βρεφών με μητρικό γάλα.

Με τις απλές θηλές, το γάλα ρέει αυτόματα και δε σταματά όταν το μωρό θέλει να κάνει παύση και να αναπνεύσει. Έτσι, το μωρό πνίγεται πιο εύκολα και μπορεί να δημιουργηθούν δυσκολίες στην αναπνοή του. Το μπιμπερό Calma είναι η ιδανική επιλογή για μία μητέρα που αναζητά την καλύτερη θηλή για να προσφέρει στο μωρό της το αντλημένο μητρικό γάλα.

Έχει κατασκευαστεί με βάση τα αποτελέσματα των μελετών του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας (UWA). Επιτρέπει στα μωρά να τρέφονται, να καταπίνουν και να αναπνέουν, όπως έχουν μάθει στο στήθος. Είτε θηλάζετε είτε χρησιμοποιείτε το Calma, το μωρό σας πρέπει να δημιουργήσει κενό αέρος για να ρέει το γάλα. Όταν το μωρό κάνει παύσεις, η ροή σταματάει, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο στήθος.