Οι επιπτώσεις που έχει η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι ορατές πάνω στο δέρμα πολλών ανθρώπων. Στις μέρες μας ολοένα και περισσότεροι νέοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ακμή https://www.propharmacy.gr/akmh/ . Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά πρωτοποριακά σκευάσματα, τα οποία δίνουν λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Τα A-Derma Phys-AC Hydra Creme Compensatrice Ενυδατική Αντισταθμιστική Κρέμα για Δέρματα με Τάση Ακμής, 40 ml είναι ένα από αυτά. Εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να αντισταθμίσει τις επιπτώσεις των ξηραντικών αγωγών όπως τραβήγματα, απολέπιση, κοκκινίλες και ερεθισμούς. Ακόμη, επαναφέρει την άνεση στα ακνεϊκά δέρματα.

Ενυδατώνει άμεσα και με διάρκεια χάρη σε μία σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών συστατικών (βιομιμητική τεχνολογία biolamellaire). Επιπλέον, παρέχει αίσθηση άμεσης καταπράυνσης του δέρματος κατά 90%. Ηρεμεί άμεσα και με διάρκεια τη φλεγμονή. Προσφέρει σημαντική μείωση της απολέπισης από την τέταρτη ημέρα.

Η συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα αντισταθμίζει τις επιπτώσεις των ξηραντικών αγωγών (τραβήγματα, απολέπιση, κοκκινίλες, ερεθισμούς) και επαναφέρει την άνεση στα ακνεϊκά δέρματα. Είναι ιδανική επιλογή ως αντισταθμιστική και αντιφλεγμονώδης φροντίδα για την εύθραυστη επιδερμίδα λόγω των αγωγών που προκαλούν ξηρότητα και ερεθισμούς. Είναι πλούσια σε ενυδατικούς αντισταθμιστικούς παράγοντες οι οποίοι προσφέρουν άνεση και επαναφέρουν την ισορροπία στο δέρμα.

Εφαρμόστε πρωί και/ή βράδυ σε καθαρό πρόσωπο, αφού έχει προηγηθεί καθαρισμός με το καθαριστικό τζελ ή το εξυγιαντικό νερό με μικύλλια. Η κλινική μελέτη υπό δερματολογικό έλεγχο σε 41 ακνεϊκά άτομα υπό από του στόματος ή τοπική φαρμακευτική αγωγή (βιομετρολογικές μετρήσεις και % ικανοποίησης), είχε απόλυτα ικανοποιητικά αποτελέσματα.