Επιτέλους ήρθε το φθινόπωρο και μπορείς να ξεκινήσεις σιγά-σιγά να φοράς τις αγαπημένες σου μπότες και φυσικά τα μποτάκια!

Οι γυναικείες μπότες και τα γυναικεία μποτάκια είναι το απόλυτο παπούτσι για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. 

Συνδυάζονται τέλεια με κάθε ρούχο, από φούστα και φόρεμα μέχρι παντελόνι και κολάν, και φυσικά είναι κατάλληλα για το κρύο!

 

Γυναικείες μπότες Zandra κροκό, ψηλοτάκουνες και μυτερές, σε μπεζ χρώμα για τις καθημερινές σου βόλτες! 

Ακόμα και αν έχεις ήδη πολλά ζευγάρια, οι μπότες, που θα βρεις στο αγαπημένο σου artepiedi.gr, είναι βέβαιο πως θα σε κατακτήσουν! 

Αναζήτησε μπότες γυναικείες πάνω ή κάτω από το γόνατο, καουμπόικες ή σε στιλ ιππασίας και απογείωσε κάθε look. 

Οι επιλογές από δερμάτινες, suede και κροκό μπότες, με χοντρό τακούνι ή ψηλοτάκουνες και μυτερές, σε απίστευτα φθινοπωρινά και χειμερινά χρώματα, όπως μπεζ, ταμπά, καφέ και μαύρο, θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα! 

Suede μποτάκι Milo σε ιδιαίτερο μπορντό χρώμα με χοντρό σταθερό τακούνι! 

Τα μποτάκια αποτελούν πια κορυφαία επιλογή όλων των γυναικών!

Με τα κατάλληλα μποτάκια μπορείς να αναδείξεις οποιοδήποτε casual ή βραδινό look.

Οι επιλογές στα μποτάκια της συλλογής θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη, είτε ψάχνεις μποτάκια γυναικεία για πιο απλές και καθημερινές εμφανίσεις είτε για μία πιο επίσημη περίσταση.

Βρες αρβυλάκια σε διάφορα χρώματα, όπως καμηλό, λαδί, ταμπά, μαύρο, μπεζ ή του πούρου, και με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως αλυσίδες ή ιμάντα.

 

Μποτάκια-αρβυλάκια Manie από λουστρίνι, σε nude απόχρωση που πάει με όλα! Η τρακτερωτή τους σόλα τα καθιστά ιδανικά για τα casual looks σας και πολύ άνετα για περπάτημα.

Αναζήτησε, ακόμα, στρογγυλά ή μυτερά ankle boots, που αναδεικνύουν άψογα το πόδι! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε φλατ μποτάκια ή με τακούνι, με κορδόνια ή όχι.

Η εξερεύνηση συνεχίζεται σε μία ποικιλία χρωμάτων από λουστρινένια ή suede μποτάκια και με ιδιαίτερα κροκό και snakeskin prints.

Μπες στο artepiedi.gr για ακόμα περισσότερες επιλογές και εξασφάλισε τα μποτάκια και τις μπότες της φετινής σεζόν σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές! Μην ξεχνάς πως με αγορές άνω των 35€ τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν!