Το μπιμπερό www.my-pharmacy.gr/mpimpero/ είναι ένα απαραίτητο «εργαλείο» για όλους τους γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν τη διαδικασία του ταΐσματος του μωρού, απόλυτα ασφαλή και άνετη. Στην εποχή μας, κυκλοφορούν στην αγορά δεκάδες τέτοια προϊόντα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με ειδικό τρόπο έπειτα από πολλές κλινικές μελέτες. Έτσι, διασφαλίζεται το γεγονός πως προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Το Dr.Brown's Πλαστικό Μπιμπερό 250ml. Στενός Λαιμός (3 τμχ.) ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για ένα καινοτόμο μπιμπερό, το οποίο έχει σύστημα φυσικής ροής. Επιπλέον, διαθέτει εσωτερικό εξαερισμό, χάρη στον οποίο εμποδίζει τον αέρα να πάει στο γάλα και να το οξειδώσει. Με αυτό τον τρόπο, η πολύτιμη αυτή τροφή για το μωρό, διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά της αναλλοίωτα.

Ακόμη, δε δημιουργούνται φυσαλίδες αέρα. Το συγκεκριμένο μπιμπερό μειώνει τους κολικούς, τους εμετούς, τα ρεψίματα και τα αέρια. Το φυσικότερο και ευκολότερο τάισμα είναι ο θηλασμός. Αργά ή γρήγορα όμως, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.

Όλες οι μητέρες θέλουν το καλύτερο για τα μωρά τους. Αυτό το γνωρίζει καλά η Handi-Craft company, η οποία κατασκεύασε το μπιμπερό Dr. Brown's natural flow (φυσικής ροής). Δεν αμφισβητείται ότι το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό, αλλά πρέπει να υπάρχει σωστή διαδικασία ταΐσματος.

Αποτελεί επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας.