Τα αντηλιακά apivita αποτελούν εδώ και χρόνια μία κορυφαία επιλογή για μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, που επιθυμούν να παρέχουν στο δέρμα τους ασφαλή και αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.
Κάθε φορά που οι καταναλωτές παίρνουν στα χέρια τους ένα αντηλιακό APIVITA SUNCARE, είναι σίγουροι πως ξεχωρίζει από τα άλλα προϊόντα και τους παρέχει εγγυημένη προστασία και φροντίδα, αφού προστατεύει αποτελεσματικά από την έκθεση στον ήλιο, προφυλάσσει από τη φωτογήρανση όπως κανένα άλλο και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στον ήλιο.


Ακόμα, έχει φυσικό άρωμα και εξαιρετική υφή και σέβεται την επιδερμίδα σας και το περιβάλλον. Όλα αυτά οφείλονται σε φόρμουλες με υψηλά ποσοστά φυσικότητας και με συνθέσεις από 77% – 100%. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε φυτικά έλαια και φυσικούς εστέρες για επιτυχή διάλυση των αντηλιακών φίλτρων και σησαμέλαιο που λειτουργεί ως μέσο διασποράς των φυσικών φίλτρων αντί για συνθετικούς διαλύτες, οι οποίοι προέρχονται από την επεξεργασία πετρελαίου.
Ακόμα κάθε αντηλιακό περιέχει πρωτεΐνες σιταριού για εξασφάλιση του επιθυμητού SPF με χρήση μικρότερου ποσοστού αντηλιακών φίλτρων και έγχυμα πράσινου τσαγιού, αντί για νερό για ενίσχυση της αντιοξειδωτική δράσης, που συνεπάγεται και ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας απέναντι στον ήλιο. Συναντάμε ακόμα στοιχεία όπως αντιοξειδωτικό παράγοντα από δενδρολίβανο για φυσική προστασία της φόρμουλας και μείωση της ποσότητας των συντηρητικών και βέλτιστο συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων σταθερών στο χρόνο, που εξασφαλίζουν προστασία από τη UVB και UVA ακτινοβολία.