Η οδοντόβουρτσα Oral B https://www.mamacorner.gr/cat/odontobourtsa-oral-b/ είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για όλους όσους επιθυμούν να βουρτσίσουν τα δόντια τους και να επωφεληθούν από την προηγμένη τεχνολογία με την οποία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί.

Η Genius 8000 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα είναι τόσο προηγμένη, που μπορεί να σας βοηθήσει να βουρτσίσετε ακριβώς με τον τρόπο που συστήνει ο οδοντίατρος. Ακόμη, είναι συμβατή με τη σειρά κεφαλών βουρτσίσματος Oral-B, για κάθε ανάγκη στοματικής υγιεινής. Χάρη στην εφαρμογή Oral-B APP, μπορείτε να έχετε την καθημερινή καταγραφή των συνήθειών σας και των προσωπικών σας τεχνικών βουρτσίσματος.

Διαθέτει πέντε προγράμματα καθαρισμού: καθημερινός καθαρισμός, φροντίδα των ούλων, πρόγραμμα βουρτσίσματος ευαίσθητο, λεύκανση και βαθύς καθαρισμός. Η στρογγυλεμένη κεφαλή της βούρτσας είναι εμπνευσμένη από οδοντιατρικά εργαλεία. Χάρη στη 3D δράση βουρτσίσματος που ταλαντεύεται, περιστρέφεται και πάλλεται έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει έως και το 100% περισσότερης πλάκας από μια απλή, χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της διαρκεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όλες τις άλλες: 12 μέρες διάρκειας ζωής (2'x2φορές την ημέρα). Διαθέτει αναβαθμισμένο φορτιστή για γρηγορότερο χρόνο φόρτισης. Κυκλοφορεί στην αγορά με διετή περιορισμένη εγγύηση. Τέλος, η τεχνολογία ανίχνευσης θέσης σας βοηθάει να βουρτσίζετε κάθε περιοχή του στόματος τον σωστό χρόνο, για να μην παραλείπετε κανένα σημείο. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό.