Τα περισσότερα αντιφθειρικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, έχουν μεγάλη ζήτηση από το τέλος του καλοκαιριού μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου. Υπάρχουν σαμπουάν, λοσιόν, αλλά και οι ειδικές χτένες. Όλα αυτά έχουν άμεση και αποτελεσματική δράση όσον αφορά την εξάλειψη των ψειρών και των κόνιδων, εύκολα και ανώδυνα.

Η Innofit INN 012 Ηλεκτρική Χτένα για Ψείρες, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο εγγυάται τη σίγουρη λύση του προβλήματος. Εξαφανίζει τις ψείρες και τις κόνιδες χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, οι οποίες έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται ένα ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού.

Η συγκεκριμένη συσκευή εξοντώνει τις ψείρες μέσω αθόρυβης και ασφαλούς για τους ανθρώπους, χαμηλής ηλεκτρικής τάσης. Έτσι, έχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα άμεσα και ξεκούραστα. Απλώς χρησιμοποιήστε τη συσκευή σαν μια κανονική χτένα και χτενίστε όλα σας τα μαλλιά.

Σας βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό, προκειμένου να απαλλαγείτε άμεσα και  με απόλυτη ασφάλεια από την ενοχλητική παρουσία που έχουν οι ψείρες και οι κόνιδες, καθώς και από τη φαγούρα και τους ερεθισμούς που προκαλούν. Είναι αποτελεσματική και εύχρηστη. Χάρη στα ειδικά δόντια με τις στρογγυλεμένες άκρες, δε φθείρει τα μαλλιά και το κρανίο σας.

Όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, ανάβει η φωτεινή ένδειξη LED και ακούγεται το ηχητικό σήμα. Κατά τη χρήση, το ηχητικό σήμα ακούγεται κάθε τρία δευτερόλεπτα. Αν υπάρχουν ψείρες ή κόνιδες, το ηχητικό σήμα είναι μικρότερης διάρκειας και μεγαλύτερης συχνότητας και η φωτεινή ένδειξη LED αναβοσβήνει.