Ζούμε σε μία εποχή που η κακή διατροφή, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, το άγχος και το στρες, δημιουργούν καθημερινά προβλήματα σε άνδρες και γυναίκες. Οι βιταμίνες για μαλλιά www.my-pharmacy.gr/tag/bitamines-gia-mallia είναι ένα προϊόν ειδικά μελετημένο για τα προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής.

Το Inpa, Folliplus Extra, 60 caps είναι ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής που προλαμβάνει και καταπολεμάει τα συμπτώματα της αλωπεκίας και της τριχόπτωσης και είναι κατάλληλο για την περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων FolliPlus Extra* (Caps, Tincture, Shampoo), αποτελεί τη μοναδική λύση για αλωπεκίες γυναικών και ανδρών, αφού με τη συστηματική της εφαρμογή βελτιώνει την κατάσταση και συνδράμει καθοριστικά στη φυσική ανάπτυξη των μαλλιών, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Τα δραστικά συστατικά των προϊόντων FolliPlus, είναι φυτικά, απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά.

Τα μοναδικά προϊόντα FolliPlus Extra, έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που ρυθμίζουν αποτελεσματικά τις αιτίες που προκαλούν κάθε είδους τριχόπτωση. Περιέχουν ακόμα λιποαμινοξέα για ομοιοαντιμετώπιση και ομοιοπροστασία και ρυθμίζουν τις ουσίες που είναι υπεύθυνες για την τριχόπτωση.

Η συσσώρευση των ουσιών αυτών στους θύλακες των τριχών μετά την εμμηνόπαυση στις γυναίκες, και από την ηλικία των 25 ετών στους άνδρες, αποκλείουν την απαραίτητη ροή του αίματος στις ρίζες των μαλλιών, με αποτέλεσμα να πέφτουν.

Ακόμα, ρυθμίζουν το ανοσιακό σύστημα, του οποίου η απορρύθμιση και οι τοπικές μικροφλεγμονές που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, θεωρούνται από τις βασικές αιτίες της τριχόπτωσης. Ο συνδυασμός των προϊόντων FolliPlus Extra Caps, Tincture, Shampoo σταματά την τριχόπτωση, αυξάνοντας την πυκνότητα και τον όγκο των μαλλιών.