Τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη https://www.propharmacy.gr/diavitis/ αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα όσον αφορά την υγεία των ποδιών τους. Στην αγορά υπάρχουν ποιοτικά σκευάσματα, τα οποία δίνουν λύσεις σε αυτό το ζήτημα.

Το Cheiron Pharma Uronyx Nail Gel Μαλακτική & Κερατολυτική Γέλη Ονύχων, 10ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αποτελεί ιδανική επιλογή για  την αποτελεσματική αντιμετώπιση της είσφρυσης νυχιών, των ονυχομυκητιάσεων, ενώ βοηθάει και στην περιποίηση των κάλων και του διαβητικού ποδιού.

Η URONYX είναι μαλακτική και κερατολυτική γέλη ονύχων. Περιέχει 50% ουρία και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την αντιμετώπιση:

Ονυχομυκητιάσεων (σε συνδυασμό με τοπική ή συστηματική αγωγή)

Ονυχοδυστροφιών (είσφρυση ονύχων, ονυχογρύπωση)

Ψωρίασης ονύχων (μόνη ή με φαρμακευτική αγωγή)

Θεραπεία μυρμηκιών (σε συνδυασμό με κρυοθεραπεία ή/και φαρμακευτική αγωγή)

Φροντίδα τύλων (κάλων)

Χημική αφαίρεση όνυχος (ανώδυνη – αναίμακτη)

Φροντίδα ονύχων διαβητικών ασθενών.

Η URONYX μαλακώνει την ονυχαία πλάκα και μειώνει το πάχος της. Δεν είναι φάρμακο.

Τα νύχια των ασθενών που πάσχουν από διαβήτη είναι συνήθως σκληρά και κόβονται δύσκολα. Για να είναι το κόψιμο των νυχιών πιο εύκολο και να αποφεύγονται οι τραυματισμοί, χρησιμοποιήστε το συγκεκριμένο προϊόν μία φορά την ημέρα ή μία φορά κάθε δύο ημέρες. Η εφαρμογή της URONYX λεπταίνει και μαλακώνει την ονυχαία πλάκα και κάνει τη διαδικασία κοπής πιο εύκολη και ανώδυνη.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να καθαρίζεται καλά όλη την περιοχή των νυχιών. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως