Αν μπορούσαμε να δούμε σε βίντεο τους εαυτούς μας την ώρα που τρώμε σε ένα εστιατόριο, θα καταλαβαίναμε αμέσως τα λάθη που κάνουμε. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή το μυαλό μας είναι απασχολημένο στο φαγητό, οι τροφικές προκλήσεις μας παρασύρουν και γίνεται αυτό που γίνεται. Ας δούμε πως μπορούμε να συνδυάσουμε το αδυνάτισμα βότανα https://www.parapharmacie.gr/cat/adunatisma-botana με μια βραδινή μας έξοδο για φαγητό.

Μια έξυπνη επιλογή για να γλιτώσουμε κάποιες θερμίδες, είναι να μην αρχίσουμε να μασουλάμε ψωμάκια και κριτσίνια πριν μας φέρουν το ορεκτικό. Η παραγγελία μιας σαλάτας ή μιας σούπας λαχανικών είναι ιδανική για να χορτάσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό χωρίς να χρειαστεί να ξεφύγουμε από το πρόγραμμα της δίαιτας.

Αν δούμε πως οι μερίδες είναι μεγαλύτερες από τις κανονικές, μπορούμε να ζητήσουμε να μας βάλουν τη μισή μερίδα και να μας κρατήσουν το υπόλοιπο φαγητό σε ένα φαγητοδοχείο για να τα πάρουμε σπίτι μας. Έτσι, θα έχουμε κάτι να φάμε και την επόμενη μέρα.

Όσον αφορά το τι θα πιούμε, καλύτερα θα ήταν να προτιμήσουμε το νερό ή ένα ποτήρι κρασί. Τα περισσότερα κοκτέιλ και τα άλλα ποτά περιέχουν εκατοντάδες θερμίδες και θα ήταν κρίμα να προσέξουμε το τι θα φάμε και όχι το τι θα πιούμε.

Τέλος, στην επιλογή του γλυκού, θα ήταν φρόνιμο να προτιμήσουμε κάτι που δε θα έχει σιρόπι και κρέμα. Αν δεν υπάρχει κάποια επιλογή που μας ικανοποιεί, θα ήταν ευχής έργον αν έχουμε πάρει μαζί μας μια μαύρη σοκολάτα για να φάμε μερικά κομμάτια.