Τα νέας γενιάς αντιφθειρικά προϊόντα προτιμώνται από τους καταναλωτές, αφού έχουν βελτιωμένες συνθέσεις και στηρίζουν την ισχυρή δράση τους στα φυσικά συστατικά. Με αυτόν τον τρόπο δρουν άμεσα και αποτελεσματικά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Το Hedrin Protect & Go Προληπτική Αντφθειρική Λοσιόν από 6m+, με Άρωμα Πορτοκάλι Μάνγκο, διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 200ml. Πρόκειται για ένα ποιοτικό προϊόν, το οποίο έχει απαλή σύνθεση και είναι κατάλληλο για τακτική και μακροχρόνια χρήση. Ξεμπλέκει τα μαλλιά, ενώ δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Σταματάει τη μόλυνση από τις ψείρες άμεσα.

Περιέχει Activdiol 1%, μία καινοτομία της εταιρείας Hedrin. Είναι πολύ αποτελεσματικό σε ψείρες και κόνιδες, σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής τους, αφού προκαλεί σε αυτές αφυδάτωση, εξοντώνοντας τις άμεσα. Εφαρμόστε τη συγκεκριμένη λοσιόν μετά από κάθε λούσιμο (δύο φορές κάθε εβδομάδα) σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά.

Πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές σκεύασμα, χωρίς χημικά φθειροκτόνα και εντομοαπωθητικά, το οποίο έχει περάσει με επιτυχία όλους τους απαραίτητους κλινικούς και δερματολογικούς ελέγχους. Έτσι, έχει λάβει την έγκριση κυκλοφορίας στο εμπόριο από το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ψεκάζετε και αφήνετε τη λοσιόν μετά το λούσιμο σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, έτσι ώστε να δράσει και να εξοντώσει τις ψείρες και τις κόνιδες. Έχει ήπια σύνθεση που προστατεύει και μαλακώνει το τριχωτό της κεφαλής και φρουτώδες άρωμα πορτοκάλι-μάνγκο, το οποίο αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας στα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ηλικία των έξι μηνών και άνω, επιτρέπει τη χρήση σεσουάρ μετά την εφαρμογή και ξεβγάζεται πανεύκολα.