Η αντηλιακή κρέμα https://www.propharmacy.gr/kat/antiliaki-krema/ είναι ένα απαραίτητο προϊόν για μικρούς και μεγάλους, αφού προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική προστασία σε όσους θέλουν να χαρούν τον ήλιο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στις ακτίνες του. Τα νέας γενιάς προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να κάνουν τη διαφορά.

Η La Roche-Posay Anthelios Anti-brillance Tinteed SPF50+ Αντηλιακή Gel Κρέμα Προσώπου με Χρώμα για Ματ Αποτέλεσμα κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 50ml. Προσφέρει βέλτιστη προστασία από την ακτινοβολία UVB και UVA (PPD22), πιο υψηλή σε σχέση με το όριο των συστάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex.

Η La Roche-Posay ενσωματώνει στη σύνθεσή της το νέο αντιοξειδωτικό ενεργό συστατικό BAICALIN, ώστε να χαρίζει στο δέρμα σας ακόμη μεγαλύτερη προστασία. Η χρήση της προλαμβάνει τις δυσχρωμίες από τον ήλιο (κηλίδες, μέλασμα). Έχει dry-touch υφή, ώστε να προσφέρει άμεση απορρόφηση και απόλυτα στεγνό αποτέλεσμα. Διαθέτει μικρο-χρωστικές, που προσαρμόζονται σε κάθε απόχρωση δέρματος, για ένα φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα.

Είναι κατάλληλη για δέρμα ευαίσθητο ή αλλεργικό στον ήλιο και μικτό, λιπαρό δέρμα. Έχει μη λιπαρή υφή και δεν αφήνει ίχνη στην επιδερμίδα. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό και δεν περιέχει parabens. Είναι μη φαγεσωρογόνος.

Εφαρμόστε ικανή ποσότητα της κρέμας με ομοιόμορφο τρόπο, περίπου μισή ώρα πριν εκτεθείτε στον ήλιο. Ανανεώνετε συχνά την εφαρμογή, ιδίως μετά το κολύμπι, το ξέβγαλμα με νερό ή το σκούπισμα με πετσέτα.