Τα αντηλιακά apivita προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, χάρη σε μία σειρά από φυσικά συστατικά, τα οποία αποτελούν και το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής σύνθεσης των προϊόντων. Απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος,

Ένα από τα συστατικά που συναντάμε σε κάποια από αυτά τα σκευάσματα είναι τα φύκια, τα οποία λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας κατά της γήρανσης και της φωτογήρανσης, που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία UV.

Προστατεύουν την ακεραιότητα των τριχοειδών αγγείων του δέρματος. Συγκεκριμένα, περιέχουν θειικές γαλακτάνες, οι οποίες συμβάλλουν στην πρόληψη της εμφάνισης των σημαδιών της γήρανσης, ειδικά όταν η επιδερμίδα εκτίθεται σε εξωτερικούς παράγοντες καταπόνησης, όπως η ακτινοβολία UV, καθώς και ατμοσφαιρικούς ρύπους ή άλλους επιβλαβείς παράγοντες.

Ομαλοποιούν την εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης και διατηρούν την ακεραιότητα των μικροαγγείων, συνδράμοντας στην αντιφλεγμονώδη διεργασία του δέρματος, ενώ βελτιώνουν σημαντικά την απορρόφηση των μικροσυστατικών από την επιδερμίδα.

Άλλο ένα συστατικό που συναντάμε στα αντηλιακά προϊόντα της εταιρείας είναι το κρίταμο. Πρόκειται για ένα έντονα αρωματικό και «αλμυρό» βότανο, που είναι πλούσιο σε αμινοξέα και φαινολικές ενώσεις. Συμβάλλει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού ανανέωσης του δέρματος και έχει αντιγηραντική ισχύ.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο συστατικών, μαζί με την βιταμίνη Ε και το υαλουρονικό οξύ, καθώς και την προβιταμίνη Β5 παρέχουν στο δέρμα μία ολοκληρωμένη φροντίδα ενυδάτωσης και προστασίας που διαρκεί.