Το αντηλιακό σπρέι https://www.ifarmacy.gr/tag/antiliako-sprei είναι η αγαπημένη επιλογή που κάνουν τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες, ιδιαίτερα όταν θέλουν να προστατεύσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου τους από τις βλαβερές συνέπειες που έχει η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Το Galenic Soin Soleil Spray Ultra Legere Corps & Visage SPF50+ Ανάλαφρο Αντηλιακό Σπρέι Προσώπου & Σώματος Πολύ Υψηλής Προστασίας, 125ml είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο υπόσχεται άμεση και αποτελεσματική δράση. Έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Προστατεύει αποτελεσματικά από όλους τους κινδύνους που κρύβουν οι ηλιακές ακτίνες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει ένα λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

Έχει μη λιπαρή και ελαφριά υφή για να μπορεί να απλώνεται με μεγάλη ευκολία χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Σύμφωνα με τις έρευνες που έχουν γίνει, η σωστή χρήση του συγκεκριμένου αντηλιακού, προσφέρει ενυδατωμένο δέρμα σε ποσοστό 96% και λαμπερό μαύρισμα σε ποσοστό 84%.

Περιέχει Uncaria του Αμαζονίου χάρη στο οποίο προστατεύει από τη φωτογήρανση και διατηρεί το DNA των κυττάρων. Επιπλέον, ένα σύμπλεγμα τεσσάρων αντηλιακών φίλτρων που προσφέρει ευρεία κάλυψη από τη UVA-UVB ακτινοβολία. Ακόμη, ο συνδυασμός όλων αυτών με τη βιταμίνη Ε, έχει ως αποτέλεσμα την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική δράση.

Τα αντηλιακά προϊόντα με ανάλαφρες, αόρατες και μη λιπαρές συνθέσεις, αναδύουν ένα καλοκαιρινό άρωμα και σας προσφέρουν αίσθηση ατελείωτης δροσιάς, προστασία και απόλαυση για κάθε φωτότυπο.