Η ακμή αντιμετώπιση www.ifarmacy.gr/tag/akmi-antimetwpisi  της είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα όλους τους επιστήμονες που εργάζονται στις μεγάλες εταιρείες καλλυντικών. Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά ποιοτικά σκευάσματα που βοηθούν στον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, δίνοντας με αυτό τον τρόπο άμεση λύση.

Το Frezyderm Mild Wash Extra Mild Foam Απαλός Αφρός Καθαρισμού για Πρόσωπο & Σώμα, 150ml είναι ένα από αυτά. Πρόκειται για δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό προϊόν, το οποίο δεν περιέχει σαπούνι, άρωμα, χρώμα και parabens. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα σέβεται τη φυσιολογία της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο και για το σώμα και για το πρόσωπο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις, οι κυριότερες από τις οποίες είναι: ευαίσθητα και δυσανεκτικά δέρματα, εξανθηματικά νοσήματα, μετά από αισθητικές επεμβάσεις, ευαίσθητη περιοχή μετά την εμμηνόπαυση, σοβαρή ακμή υπό φαρμακευτική αγωγή, φίμωση και βαλανοποσθίτιδα σε κάθε ηλικία. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ευαίσθητα, δυσανεκτικά Δέρματα, με σοβαρή ακμή και εξανθηματικά νοσήματα.

Αυτός ο πολύ απαλός αφρός καθαρισμού, είναι ιδανικός για τη φυσιολογική καθώς και την ευαίσθητη επιδερμίδα. Παρά το γεγονός πως είναι σε μορφή έτοιμου αφρού, δεν απαιτεί τρίψιμο ή χρήση σφουγγαριού, για απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και σέβεται τη φυσιολογία του δέρματος.

Τέλος, είναι εμπλουτισμένος με φυτικά δραστικά συστατικά για προστασία από ερεθισμούς. Παρέχει ενυδατική και μαλακτική δράση για υψηλή φροντίδα ακόμη και της πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα της επιδερμίδας.